Συστατικά

2 πορτοκάλια καθαρισμένα
4 φέτες φρέσκος ανανάς
1 φλ. φράουλες
1 φλ. κεράσια χωρίς τα κουκούτσια
6 φλ. νερό
1 φλ. μαύρη ζάχαρη ή 2 κ.σ. μέλι
½ κ.γλ. αλάτι
½ κ.γλ. κανέλα
χυμό από 1/2 λεμόνι
1 φλ. ξινή κρέμα

Τρόπος Μαγειρέματος

Ρίχνεις όλα τα υλικά εκτός από την ξινή κρέμα σε μια κατσαρόλα
Ανακατεύεις καλά και προσθέτεις το αλάτι
Αφήνεις τη σούπα να βράσε σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά
Όταν μαλακώσουν τα φρούτα τα αφαιρείς και τα πολτοποιείς στο μπλέντερ
Τα πιέζεις καλά μέχρι να αφαιρέσεις όλα τα υγρά
Αφού κρυώσουν προσθέτεις την ξινή κρέμα και είναι έτοιμη για σερβίρισμα

Πηγή: tlife.gr