Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία από την υπόθεση με τη νεκρή 78χρονη γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο, την οποία δολοφόνησε ο 48χρονος γιος της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 48χρονος αφού πρώτα φέρεται να μαχαίρωσε δυο φορές την 78χρονη μητέρα του κοντά στην καρδιά, έβαλε φωτιά σε δύο διαφορετικά σημεία στο σπίτι και στη συνέχεια προσπάθησε προσπάθησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του.

Ο 48χρονος κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών

Ο 48χρονος ο οποίος εργάζεται ως μαρμαράς φτιάχνοντας τάφους στη Νέα Σμύρνη, ενώ δεν φαίνεται να έχει ιστορικό νοσηλειών. Ωστόσο αναμένεται να εκτιμηθεί ψυχιατρικά. Αυτή την ώρα ο 48χρονος κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Αρχικά είχε φανεί πως η άτυχη 78χρονη είχε χάσει τη ζωή της από τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο στην οδό Σολωμού. Ωστόσο στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως η γυναίκα έφερε τραύματα από μαχαίρι και αυτά φαίνεται πώς οδήγησαν στο θάνατο της. Μάλιστα στο σπίτι εντοπίστηκε ένα μαχαίρι 20 εκατοστών.

Για την πυρκαγιά, ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική τα ξημερώματα του Σαββάτου και κινητοποιήθηκαν άμεσα 12 πυροσβέστες με τρία οχήματα. όταν οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημεία εντόπισαν νεκρή την 78χρονη, ενώ απεγκλώβισαν από το σπίτι τον 48χρονο και του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες.