Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάϊ είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα της κοινής τους ζωής, καθώς θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς και δεν κρύβουν την ανυπομονησία τους. Το ζευγάρι δεν κρύβει τη χαρά του για το χαρμόσυνο νέο, το οποίο επιβεβαίωσε μία φωτογραφία στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Ο Χρήστος Σαντικάϊ μιλά πρώτη φορά στη Σάσα Σταμάτη και το Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του, δηλώνοντας πανευτυχής.

«Νιώθω πάρα πολύ όμορφα. Περιμένω πώς και πώς να γεννηθεί το μωράκι. Έχει δώσει μία θετική ενέργεια στο σπίτι μας πριν καν γεννηθεί» αναφέρει ο γνωστός τραγουδιστής και συνεχίζει:

«Είναι όλα τα θετικά συναισθήματα μαζί. Είναι ανάμεικτα, πολύ όμορφα, όπως και για τη Λάουρα, που θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα, και υπάρχουν ακόμα περισσότερα».

Η γνωριμία της Λάουρας Νάργες και του Χρήστου Σαντικάϊ μπορεί να μετρά αρκετά χρόνια, ωστόσο οι δυο τους έγιναν ζευγάρι πριν από έναν χρόνο, όπου και αποφάσισαν να μιλήσουν ανοιχτά για τη σχέση τους.

Οι φήμες για το νέο ειδύλλιο ξεκίνησαν στα μέσα του περσινού καλοκαιριού, ενώ το κοινό τους ταξίδι στη Ρόδο επιβεβαίωσε πως η Λάουρα και ο Χρήστος είναι ζευγάρι. Έκτοτε, μια νέα περίοδος ξεκίνησε για την παρουσιάστρια και τον τραγουδιστή, που θα επισφραγιστεί με τον πιο όμορφο τρόπο, το μωρό τους!