Η Σοφιάννα Αβραμάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love It.

H πρώην παίκτρια της μπλε ομάδας στο Survivor, μεταξύ άλλων μίλησε για το σκηνικό με τον Τάκη Καραγκούνια, για το φλερτ με τον Άρη Σοϊλέδη αλλά και την σχέση της με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Την πρώτη μέρα που έφτασα στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή μου, έπαιζε Survivor όταν γύρισα σπίτι και όταν το είδα αισθάνθηκα πολύ περίεργα, στεναχωρήθηκα και είπα στη μαμά μου να αλλάξει κανάλι, γιατί εγώ ήθελα ακόμη να βρίσκομαι στο παιχνίδι», είπε αρχικά η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Όσον αφορά τον έντονο τσακωμό με τον Τάκη Καραγκούνια, δήλωσε: «Με τον Τάκη είχα φτάσει στα όριά μου. Δεν μετανιώνω όμως, γιατί θεωρώ ότι αυτά τα ειλικρινή ξεσπάσματά μου, φανέρωναν και όλο αυτό που βιώνουμε εκεί μέσα.

Στο σκηνικό με τον Τάκη, δεν αναιρώ τα όσα είπα. Ο Τάκης μου μίλησε για τα ψυχολογικά μου, άρχισε να λέει ότι είμαι άχρηστη, έλεγε ότι φέρνω ήττες επειδή έχω ψυχολογικά. Ο Τάκης ήξερε πολύ καλά να χειρίζεται τις καταστάσεις αλλά σας πληροφορώ ότι σε στιγμές που δεν καταγραφόμασταν ο Τάκης ήταν 10 φορές πιο απειλητικός από εμάς. Σε εμένα δεν το έκανε τόσο συχνά, γιατί μάλλον δεν τον έπαιρνε. Θεωρώ ότι έχει εκθέσει τον εαυτό σε αρκετά μεγάλο βαθμό».