«Γόνιμος» αποδείχτηκε ο διαγωνισμός που είχε γίνει πριν από έναν σχεδόν μήνα από τον δήμο της Πάτρας για τις δύο καντίνες στην Πλαζ και τη μία ακόμα στην παραλία Δάφνες.

Παρόλο που σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού απαγορευόταν η εγκατάσταση τραπεζοκαθισμάτων και ξαπλωστρών από τους αναδόχους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι διαδικασίες αυτές που έγιναν την Μεγάλη Τρίτη, είχαν ενδιαφερομένους επιχειρηματίες και μάλιστα μέσα στο επόμενο διάστημα (αν δεν έχει γίνει ήδη) θα πέσουν οι υπογραφές και στις συμβάσεις.

Οι δύο καντίνες της Πλαζ αναμένεται να ανοίξουν σύντομα μέχρι το τέλος του μήνα αφού ήδη ο κόσμος έχει ξεκινήσει να πηγαίνει για μπάνια στην πιο κοντινή οργανωμένη παραλία της Πάτρας.

Μάλιστα από τις αρχές του Ιουνίου αναμένεται και το Αστικό ΚΤΕΛ να αυξήσει τα δρομολόγια που κάνει προς την Πλαζ, όπως γίνεται κάθε καλοκαίρι για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου.

Σε ότι αφορά τις Δάφνες και εκεί η καντίνα αναμένεται να ανοίξει άμεσα αφού και σε αυτή την περίπτωση υπήρξε ανάδοχος. Πρόκειται και αυτή για μία παραλία που συγκεντρώνει αρκετό κόσμο και που αποτελεί μία από τις βασικές επιλογές των Πατρινών για τα μπάνια τους.