To Creative Hub Πάτραςδιοργανώνεισεμινάριο με τίτλο«Από τη δημιουργική ιδέα στην επιχειρηματική πρόταση (BusinessModelCanvas)» που θαπραγματοποιηθεί τηΔευτέρα 16Μαΐου 2022, 5.00-7.00 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων-Ισόγειο, Επιμελητήριο Αχαΐας (Μιχαλακοπούλου 58,Πάτρα).
Πρόκειται για το 2ο μιας σειράς 24σεμιναρίων και εργαστηρίων που θα απευθύνονται αποκλειστικά σε δημιουργούς, καλλιτέχνες, οργανισμούς και εταιρείες του χώρου από την Αχαΐα και θα περιλαμβάνουν θέματα επιχειρηματικότητας, μάρκετινγκ, κοινωνικών δικτύων, χρηματοδοτήσεων, δικτύωσης και συνεργασιών του πολιτιστικού και δημιουργικού κλάδου.
Το σεμινάριο αφορά στη διαδικασία μετατροπής μιας επιχειρηματικής ιδέας του Δημιουργικού και Πολιτιστικού κλάδου σε μια βιώσιμη επιχειρηματική πρόταση, μέσα από την αντικειμενική αξιολόγηση των δυνατοτήτων της και την ανάλυση του επιχειρηματικού και ανταγωνιστικού περιβάλλοντος.
Κεντρικός εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι οΒασίλης Τουντόπουλος, Σύμβουλος Στρατηγικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης.
Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι δωρεάν και στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.
Η λειτουργία του CreativeHubΠάτρας εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου Interreg Creative@Hubs που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδα-Ιταλία 2014 – 2020.Συμμετέχουν τέσσερις εταίροι: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας – Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης (επικεφαλής), Περιφέρεια Ηπείρου, Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και Περιφέρεια Απουλίας.

Περισσότερεςπληροφορίες:
email: [email protected],Facebook Page:Interreg Creative Hub Patras
Instagram Page:Interreg Creative Hub Patras τηλ:2610241244, 2611104397
Επίσημη ιστοσελίδα έργου:https://greece-italy.eu/rlb-funded-projects/creativehubs/
Facebook page: Interreg V-A Greece-Italy
#Interreg_V_A_Greece_Italy #Interregreeceitaly #GreeceItaly #Interregproject #EUprojects#Interreg_CreativeHubs