Εντατικούς ελέγχους σε όλα τα νυχτερινά καταστήματα – κλαμπ που λειτουργούν τόσο στο κέντρο της Πάτρας όσο και στις παραλιακές περιοχές θα διενεργήσει το επόμενο διάστημα η Ασφάλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τοπική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. έχει εκπονήσει ειδικό σχέδιο ενόψει της επιστροφής στην κανονικότητα μετά τους περιορισμούς που ίσχυαν την περίοδο της πανδημίας, προκειμένου να υπάρχει έλεγχος και τήρηση της νομιμότητας.

Από «κόσκινο» θα περάσουν οι εργαζόμενοι τόσο στις εισόδους των καταστημάτων όσο και στο εσωτερικό. Αξιωματικοί της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. διαμηνύουν πως οι έλεγχοι θα είναι αυστηροί και συνεχείς.

Μετά, μάλιστα και το περιστατικό με τον πυροβολισμό που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, αναμένεται να βρεθούν στο στόχαστρο των ελέγχων οι χώροι διασκέδασης και αναψυχής.

Όσον αφορά στο περιστατικό της περασμένης Παρασκευής, τα στοιχεία της Ασφάλειας Πατρών δείχνουν ότι πρόκειται για ατύχημα. Ωστόσο, η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και των πέντε ατόμων που βρίσκονταν παρόντες στο περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ταυτοποιηθεί οι τρεις από τους πέντε που ήταν παρόντες στο περιστατικό και αναμένεται να εντοπιστούν και οι άλλοι δύο, καθώς η σήμανση έχει ήδη λάβει δακτυλικά αποτυπώματα από το χώρο, ενώ έχει στα χέρια και το βίντεο του καταστήματος.

Πάντως, οι τρεις εξ αυτών έχουν ήδη δώσει καταθέσεις στην Ασφάλεια, η οποία σχηματίζει δικογραφία για υπόθαλψη εφόσον δεν καταμαρτυρούν το άτομο που πυροβόλησε.

Πηγή: Γνώμη