Ανάστατη η Ζάκυνθος από την επίθεση. Η τοπική κοινωνία γνώριζε πως δράστης και θύμα είχαν κακές σχέσεις, αλλά κανένας δεν φανταζόταν τα όσα θα ακολουθούσαν…

Σοκ προκαλεί μία νέα επίθεση με καυστικό υγρό κατά γυναίκας, αυτή τη φορά στη Ζάκυνθο. Ένας άνδρας επιτέθηκε στη γειτόνισσά του, ρίχνοντάς της καυστικό ψυκτικό υγρό, που χρησιμοποιείται σε κλιματιστικά μηχανήματα.

Το περιστατικό, που συνέβη σε χωριό του νησιού την περασμένη Παρασκευή, έφερε στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα ermisnews.gr. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, η γυναίκα υπέστη ζημιά στο ένα της μάτι. Ο άνδρας συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών Αρχών.

Ο δράστης και το θύμα είναι γείτονες και φαίνεται να βρίσκονται σε διαμάχη εδώ και χρόνια. Κανείς, ωστόσο, δεν φανταζόταν ότι ο άνδρας θα έφτανε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Αφού εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στις αρμόδιες Αρχές. Ο δράστης βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης.