Το Σάββατο 7 Μαΐου 2022 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στην Κάτω Αχαΐα, τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και η Αρτοκλασία προς τιμή του Αγίου Ταξιάρχη Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Μετά τον εσπερινό οι δυο Εικόνες που έχουν παραδοθεί στον Σύλλογό μας από την Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Μανταμάδο Μυτιλήνης, τέθηκαν προς προσκύνημα στην Πλατεία Δύμης και πλησίον του οικήματος του Συλλόγου μας.

Από την 19:00 ώρα έως τις πρώτες πρωινές ώρες της 8 Μαΐου 2022, 3.500 περίπου άνθρωποι προσκύνησαν τις Εικόνες.

Την 22:30 ώρα περίπου (χωρίς να θέλουμε να δημιουργήσουμε εντυπώσεις και καταστάσεις που άπτονται καθαρά στην Πίστη του κάθε ατόμου καθώς και στους κανόνες της Εκκλησίας μας, εκατοντάδες προσκυνητές είδαμε και στις δυο Εικόνες, ο Άγιος να έχει ανοίξει το ένα μάτι του! το οποίο ήταν ανοιχτό έως την 23:00 ώρα.

Καθ΄ όλη την διάρκεια της παραμονής των Εικόνων στην Πλατεία Δύμης προσφέρονταν κέρασμα και στο τέλος φαγητό, μοσχάρι με ρεβίθια σύμφωνα με το τυπικό της Ι. Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Μανταμάδο Λέσβου όπου είχαμε και απευθείας μετάδοση της Θείας Λειτουργίας (19:30 έως την 22:30 ώρα).

Ο Σύλλογός ευχαριστεί θερμά τον πατέρα Απόστολο για την προσφορά του και την Αγάπη του, τους Αντιπεριφερειάρχες κ. Μπονανο Χαράλαμπο και κ. Παπαδόπουλο Τάκη τον εκπρόσωπο του Βουλευτή Αχαΐας (κ. Τσιγκρή Άγγελου) κ. Λόη Νικόλαο, τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας κ. Μυλωνά Σπύρο, τους Αντιδημάρχους κ. Ωρλώφ Κυριάκο και Σταυρογιαννόπουλο Σπύρο, τον κ. Φεσσιάν Γεράσιμο, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ανοιχτή Κοινότητα Πάτρα Ζώνη 14 κ. Φιλιππόπουλο Χρήστο και τέλος, τα μέλη και τούς φίλους του συλλόγου μας, όπου με την δική τους συνδρομή τελέστηκε με επιτυχία και ο φετινός Εορτασμός του Αγίου Ταξιάρχη.