Με μικρούς και μεγάλους να αλλάζουν ως προς το καλύτερο τις διατροφικές τους συνήθειες, υιοθετώντας μια πιο healthy προσέγγιση στις καθημερινές τους απολαύσεις, με τα φρούτα να "πρωταγωνιστούν" στη μέρα τους, η Πάτρα κινείται στους ρυθμούς τους, προσεγγίζοντας τους με μια αλυσίδα καταστημάτων που ήρθε να αλλάξει το τοπίο της πόλης σε χυμό και καφέ.

Για το Juice Lab ο λόγος, το οποίο πρωτοσυστήθηκε στην Αχαϊκή πρωτεύουσα με το κατάστημα της Έλληνος Στρατιώτου, ενώ πρόσφατα άνοιξε ένα ακόμα στην οδό Αυστραλίας, αποδεικνύοντας πως το healthy street food concept θα μεγαλώσει κι άλλο, βασιζόμενο στην προτίμηση που δείχνει ο κόσμος της Πάτρας.


Είναι γνωστό άλλωστε πως ανεξαρτήτου ηλικίας και τρόπου ζωής, το κοινό επιλέγει πλέον να πάρει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται μέσα στη μέρα του, οπότε με μία στάση σε ένα από τα Juice Lab της πόλης, αμέσως εξασφαλίζει κανείς έναν εξαιρετικό καφέ αλλά και ένα φρεσκοστυμμένο φυσικό χυμό.

Παράλληλα, προϊόντα που σχετίζονται με τη σφολιάτα βρίσκονται από νωρίς το πρωί σε αφθονία, καλύπτοντας όλα τα γούστα, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τον καφέ, το απαραίτητο ρόφημα για να ξεκινήσει κανείς τη μέρα του, η ποικιλία θα σας εκπλήξει και το άρωμα το δίχως άλλο... θα σας παρασύρει, καθώς οι ποικιλίες που χρησιμοποιεί η αλυσίδα είναι πρώτης ποιότητας.

Με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, διασφαλίζεται η ποιότητα όλων των προϊόντων που προσφέρουν τα καταστήματα, γεγονός που κάνει τα Juice Lab όχι μόνο σταθερή λύση για take away αλλά και στέκι, με τα άνετα πασάκια του.


Με κάθε κατάστημα της αλυσίδας να αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για ένα δυναμωτικό χυμό, ένα ποιοτικό καφέ ή ένα ελαφρύ γεύμα, δεν έχετε παρά να ανακαλύψετε αυτές τις υγιεινές "φωλιές" της Πάτρας, γνωρίζοντας πως θα βρείτε μια απολαυστική εναλλακτική απέναντι στα συνηθισμένα, μέσα από έναν ξεχωριστό και δελεαστικό κατάλογο, με την σφραγίδα του Juice Lab!

Η φωτογραφική επιμέλεια είναι της Χαράς Γκοτσούλια.


Info

1o κατάστημα

Διεύθυνση: Έλληνος Στρατιώτου 75

Τηλέφωνο: 261 550 0440

Facebook: Juice Lab - Ellinos Stratiwtou

Instagram: juice_lab_ellinos_stratiwtou

2o κατάστημα

Διεύθυνση: Αυστραλίας 91

Τηλέφωνο: 2610 433777

Facebook: Juice Lab - Australias

Instagram: juice_lab_australias