Ένα fashion event το οποίο κατέπληξε όσους και όσες το επισκέφτηκαν διοργάνωσε την περασμένη Παρασκευή το κατάστημα Άννα Μαρία Μαζαράκη, στην "καρδιά" της Πάτρας, (Ρήγα Φεραίου 70).

Με αφορμή το κλείσιμο ενός έτους από τη στιγμή που πρωτοσυστήθηκε στο "κοινό" της Αχαϊκής πρωτεύουσας, το γνωστό όνομα στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς πραγματοποίησε μια ανοιχτή εκδήλωση στον πεζόδρομο με μουσική και εκπλήξεις, η οποία συνεχίστηκε και μετά το κλείσιμο των καταστημάτων.


Σε μια εκδήλωση που τα είχε όλα, πολλοί επισκέπτες θαύμασαν και αγόρασαν κοσμήματα που διαχρονικά τονίζουν την μοναδικότητα και την λάμψη.

Πέρα από ένα αξεσουάρ μόδας άλλωστε, το κόσμημα συμβολίζει προσωπικές στιγμές, συντροφεύοντας μας σε σημαντικά σημεία της ζωής μας.

Με γνώμονα το μότο αυτό έτσι, επιλέχτηκαν ξεχωριστά κομμάτια από τις παρευρισκόμενες με αφορμή το "1 Year Anniversary", απολαμβάνοντας μαζί με τους συνοδούς τους σαμπάνιες, γλυκά και άλλες γευστικές προτάσεις.


Αξίζει να σημειωθεί πως το παρών έδωσε ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης, κερδίζοντας όπως ήταν αναμενόμενο τα βλέμματα και τα φλας.

Στο χώρο βρέθηκε και η ίδια η κυρία Μαζαράκη, ευχαριστώντας στο τέλος του event όλους όσοι αγκάλιασαν αυτή της την πρωτοβουλία.

Δείτε φωτογραφίες: