Συστατικά

4 αυγά
2 μεγάλες ώριμες ντομάτες
200 γρ. φέτα
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
4 κ. γλ. φρέσκια ρίγανη
1 κ. γλ. ζάχαρη

Τρόπος Μαγειρέματος

Τρίβεις τις ντομάτες στον τρίφτη και τις ρίχνεις σε ένα μεγάλο τηγάνι
Ανάβεις το μάτι σε χαμηλή φωτιά και προσθέτεις το ελαιόλαδο και τη ζάχαρη
Σε ένα μπολ χτυπάς τα αυγά και ρίχνεις τη φέτα αφού προηγουμένως την έχεις θρυμματίσει
Ρίχνεις το μείγμα με τα αυγά και τη φέτα στο τηγάνι
Τα ανακατεύεις με μια ξύλινη κουτάλα και προσθέτεις αλάτι, πιπέρι και ρίγανη
Συνεχίζεις να ανακατεύεις για να μην κολλήσει αλλά και ομογενοποιηθούν τα υλικά
Μόλις γίνουν ένα μείγμα είναι έτοιμος ο καγιανάς
Σερβίρεις προσθέτοντας πιπέρι και μερικά φύλλα βασιλικό

Πηγή: tlife.gr