Η Άσπα είναι μια από τις ανερχόμενες τραγουδίστριες που ήδη με το πρώτο της τραγούδι έχει καταφέρει να σημειώσει τεράστια επιτυχία. Εκτός όμως από ένα πολύ ταλαντούχο κορίτσι, η Άσπα είναι και αδερφή του αδικοχαμένου Mad Clip ο οποίος ήταν και εκείνος που την παρότρυνε να ασχοληθεί με τη μουσική.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελένη Βουλγαράκη και την εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” η Άσπα αναφέρεται στον θάνατο του αδερφού της αποκαλύπτοντας πως ο θάνατός του ήταν αυτός που την κινητοποίησε στο να κυνηγήσει το όνειρό της ενώ θυμάται και όσα της έλεγε εκείνος πριν φύγει από τη ζωή.

«Σίγουρα θέλω κάποια στιγμή να κυκλοφορήσω το τραγούδι που είχαμε ηχογραφήσει με τον αδερφό μου. Έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για μένα αυτό το τραγούδι. Ο αδερφός μου πάντα μου έλεγε να κυνηγήσω την καριέρα μου στη μουσική. Πίστευε πάρα πολύ σε εμένα. Είχαμε σκεφτεί να το ξεκινήσουμε μαζί, να με βοηθήσει και εκείνος αλλά δυστυχώς έτσι όπως ήρθαν τα γεγονότα, δεν προλάβαμε.

Θέλω κι εγώ με τη σειρά μου να τον κάνω περήφανο όπως έκανε κι εκείνος εμένα τόσα χρόνια. Τη σκέφτομαι τη σύγκριση μαζί του και με φοβίζει κάποιες φορές γιατί ο αδερφός μου ήταν τεράστιος καλλιτέχνης και είχε 100 κιλά προσωπικότητα. Ο θάνατος του αδερφού μου με κινητοποίησε γιατί είδα συμβαίνουν πράγματα απρόοπτα, που δεν τα περιμένει κανείς και δεν τα έχουμε προγραμματίσει και είπα ότι θα το κυνηγήσω.

Θυμάμαι να μου λέει, “νιώθεις σταρ; Πρέπει να νιώθεις σταρ και να πιστεύεις στον εαυτό σου”. Θυμάμαι τα πρώτα του βήματα. Τον πρώτο καιρό με τη μητέρα μου τον είχαμε περάσει για παλαβό. Είχε τόση αυτοπεποίθηση στη σκηνή, από το πρώτο του Live ακόμα που είχε 20 άτομα. Ο κόσμος δεν ήξερε ότι είναι αδερφός μου γιατί δε μου άρεσε να το διαφημίζω και να εκμεταλλευτώ το όνομά του» εξομολογήθηκε η Άσπα για τον Mad Clip.