Η Ελένη Πετρουλάκη σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη μίλησε με τα ομορφότερα λόγια για τον σύζυγό της, Ίλια Ίβιτς αλλά και για τα όχι που έχει πει κατά καιρούς σε προτάσεις που της έχουν γίνει.

Η Ελένη Πετρουλάκη έχει αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz και είναι λογικό αφού τη γνωρίσαμε μέσα από τη δουλειά της.

Η ίδια ωστόσο, σε μια συνέντευξή της μίλησε για τις προτάσεις που έχει απορρίψει ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον σύζυγο και πατέρα των παιδιών της, Ίλια Ίβιτς.

Στη ζωή και την καριέρα σου μέχρι σήμερα έχεις αντιμετωπίσει τον φθόνο;

Τον αισθάνομαι κάθε μέρα. Νιώθω αμέσως εκείνους που με μισούν και έχουν εμμονή μαζί μου. Όχι οι γυναίκες που θα έρθουν σε μένα. Για εκείνες έχω λειτουργήσει ως πρότυπο. Υπάρχουν όμως και άνθρωποι τοξικοί, που έχουν ζήλια και φθόνο, που δεν θα δεχτούν την αξία του άλλου που τα έχει καταφέρει. Προσωπικά, δεν έχω πειράξει κανέναν, δεν κουτσομπολεύω, κοιτάζω τη δουλειά μου και μόνο. Για παράδειγμα, όταν έβγαινα στην τηλεόραση, έλεγαν «είναι υπερβολικά γυμνασμένη» και τώρα όλες θέλουν να κάνουν κοιλιακούς!

Υπάρχει η εντύπωση πως κάπως σνομπάρεις την τηλεόραση καθώς δεν σε βλέπουμε συχνά σε αυτήν. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Κανείς δεν πιστεύει ότι από το 1996 δεν έχω εκπομπή στην τηλεόραση. Και εγώ αναρωτιέμαι (σ.σ. γιατί δεν κάνω τηλεόραση) μια και θα μπορούσα να προσφέρω παρά πολλά σε επίπεδο διατροφής και άθλησης, αλλά δεν ξέρω πώς το κρίνουν οι ειδικοί. Κατά καιρούς μου κάνουν διάφορες προτάσεις, όπως το να πάω στο Survivor, το Dancing with the Stars ή τη Φάρμα. Προτιμώ να απέχω παρά να κάνω κάτι που δεν με εκφράζει. 'Έχω διαλέξει τον δύσκολο δρόμο. Απέρριψα προτάσεις στην τηλεόραση με πολύ καλά χρήματα -όπου θα είχα έτοιμο πελατολόγιο για την επιχείρηση μου- και προτίμησα να είμαι στo γραφείο μου και να εξυπηρετώ τους πελάτες μου. Δεν θέλησα να χάσω την υστεροφημία μου ως επαγγελματία και την υπεραξία μου ως ανθρώπου.

Και ο σύζυγός σου Ίλια Ίβιτς αποφεύγει έντονα τη δημοσιότητα και ό,τι έχει σχέση με αυτήν...

Ναι, δεν δίνει συνεντεύξεις, δεν βγαίνει στην τηλεόραση, δεν εμφανίζεται πουθενά Είναι μάνατζερ ποδοσφαιριστών, συνεργάζεται με ελληνικές και ξένες ομάδες και είναι τέτοια η φύση του επαγγέλματος του, που δεν τον βοηθάει ιδιαίτερα η προβολή, οπότε ποιος ο λόγος;

Πώς θα περιέγραφες τη ζωή σου με τον 'Ιλια;

Με στηρίζει πάρα πολλά χρόνια. Είναι ο πατέρας μου, ο αδελφός μου, ο σύζυγος μου. Αυτή η ασφάλεια που μου χαρίζει είναι πολύ σημαντική. Δεν μιλάω για οικονομική ασφάλεια, δεν είμαι τέτοιος τύπος, δεν τα βλέπω αυτά. Ως άνθρωπος έχει λόγο, είναι συνεπής, αυτό που θα πει αυτό θα γίνει. Όπως τον γνώρισα στα 24 μου, έτσι είναι και σήμερα. Μου εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη, τον αγαπώ. Χαίρομαι που έκανα παιδιά με αυτό τον άνθρωπο και που είναι δίπλα στα παιδιά μας.

Τι απολαμβάνετε να κάνετε όλοι μαζί;

Ταξίδια! Από τα καλοκαίρια στην Κρήτη μέχρι ταξίδια στο εξωτερικό. Η καθημερινότητα μας είναι σκληρή -με τά προγράμματα των παιδιών (σ.σ. έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερις κόρες) και τις προπονήσεις- αλλά το βράδυ είναι η ώρα που μαζευόμαστε όλοι μαζί, όπως και τις Κυριακές, που γίνεται το οικογενειακό μας τραπέζι.

Είστε παραδοσιακοί γονείς ή προσπαθείτε να είστε περισσότερο φίλοι μαζί τους;

Όταν πρέπει είμαστε αυστηροί και όταν πρέπει πιο χαλαροί. Τραβάμε πολλά ζόρια με τα κορίτσια στην εφηβεία. Να περάσει αυτή η περίοδος γιατί και εγώ δεν ξέρω τι θα γίνει! (Γελάει.)

Πηγή: OK!