Μία «κλεφτή ματιά» στον γάμο της άφησε να ρίξουν οι θαυμαστές της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Life, η σταρ και ο Σαμ Ασγκάρι έχουν σκοπό να παντρευτούν, αφού έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Ωστόσο, οι πρώτες προετοιμασίες φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει.

Το βράδυ του Σαββάτου, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανάρτησε ένα στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το οποίο δείχνει το νέο μέλος της οικογένειάς τους, ένα γατάκι με το όνομα Γουέντι να ξαπλώνει πάνω στο λευκό πέπλο του νυφικού της.

Στην ίδια δημοσίευση, θέλησε να μοιραστεί με το κοινό της κάποιες από τις σκέψεις της σχετικά με την συντηρητική κηδεμονία, που την είχε υποβάλλει ο πατέρας της και κράτησε 13 ολόκληρα χρόνια.

Τα χρόνια αυτά, η τραγουδίστρια δεν είχε κανέναν έλεγχο της ζωής της, ούτε καν της καριέρας της, ενώ της απαγορεύονταν βασικά πράγματα, όπως το να οδηγήσει ή να βγει μια βόλτα. Ανάμεσα στους περιορισμούς που της είχαν τεθεί όμως, ήταν και το να μην παντρευτεί, ενώ φορούσε υποχρεωτικά σπιράλ, προκειμένου να μην αποκτήσει άλλο παιδί. Υπενθυμίζεται πως είναι μητέρα δύο παιδιών, που είχε αποκτήσει στο παρελθόν, με τον Κέβιν Φέντερλαϊν.

«Ήμουν μόνη μου σε αυτή την κηδεμονία. Θα είμαι ειλικρινής, γιατί δεν μίλησα ποτέ, όταν ήμουν νεότερη. Νομίζω ότι απλώς ήμουν ντροπαλή, γιατί δεν μπορώ καν να σταθώ σε ένα δωμάτιο με κόσμο που δεν ξέρω, έχω φρικτό άγχος. Ή ίσως φταίει ο τρόπος που μεγάλωσα. Εννοώ, από σεβασμό είχα πάντα αυτή την παράδοση, να μη μιλάω σε ενήλικες, αν δεν μου έδιναν εκείνοι την άδεια. Παραήμουν ευγενική και ίσως, αυτό να έφταιγε που εκμεταλλεύτηκαν τη ζωή μου», έγραψε αρχικά.

«Τα μυστικά που έπρεπε να κρατήσω τα τελευταία 15 χρόνια, θα πω ότι με έχουν κάνει να παραλύσω. Φανταστείτε να σας λένε ότι όλη σας η ζωή είναι κακή. Ξέρεις πόσες φορές οι άνθρωποι που ασχολούνταν με την κηδεμονία μου έρχονταν να μου μιλήσουν ψυθιρίζοντας; Αναρωτιόμουν ποιο είναι το μεγάλο μυστικό. Θα ήθελα να είμαι πιο ανοιχτή, αλλά όταν μου συμπεριφέρονταν έτσι ή με κοιτούσαν σαν να είμαι τρελή, ήθελα να ουρλιάξω. Ακόμα και κατά τη διάρκεια των show μου, με εκατοντάδες ανθρώπους από κάτω, εκείνοι μου μιλούσαν ψιθυριστά», συμπλήρωσε.