Συνέντευξη παραχώρησε η Σοφιάννα Αβραμάκη και αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στις φήμες που την ήθελαν να φλερτάρει με τον Άρη Σοϊλέδη, ενώ βρισκόταν στο Survivor.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε μέσω skype στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» κι αναφέρθηκε στον ποδοσφαιριστή, αλλά και την αγαπημένη του, Μαρία Αντωνά.

«Έχει αφήσει υπονοούμενα και ο Τάκης κι η Βρισηίδα. Ο μόνος που βγήκε και σχολίασε κάτι τέτοιο για εμένα και τον Άρη, ο οποίος μάλιστα, μόνος του ανέφερε πως το έκανε για τρολ. Κατάλαβε μάλλον, το βάρος της πράξης του κι είπε πως θα αποκαταστήσει την αλήθεια. Ίσως κατευθύνθηκε από κάποιον για να τα πει όλα αυτά. Και για μια κοπέλα που είναι ελεύθερη, είναι άσχημο να τη συνοδεύει αυτή η ρετσινιά. Αυτή κουβαλά το μεγαλύτερο φορτίο από όσα έχουν βγει προς τα έξω», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως τόνισε στη συνέχεια, ο Άρης Σοϊλέδης δεν είχε καμία απολύτως σχέση μαζί της και μάλιστα, μιλούσε συνεχώς στους συμπαίκτες του για τη Μαριά Αντωνά και τον δεσμό τους.

«Ο Άρης μέρα - νύχτα ξυπνούσε με το όνομα της Μαρίας, μας είχε πει κάθε λεπτομέρεια για τη σχέση τους. Την υπεραγαπά κι ό,τι κάνει, το κάνει για την ίδια και την οικογένειά του. Δεν μου έχει δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα, ούτε έχει ειπωθεί ποτέ κάτι πονηρό ανάμεσά μας. Ποτέ δεν απομονωθήκαμε οι δυο μας κάπου, όπως είχε αναφερθεί», δήλωσε η Σοφιάννα Αβραμάκη.