Στη γιορτή της μητέρας 2022 είναι αφιερωμένο το σημερινό Google doodle. Η σημερινή εορτή είναι αφορμή για ένα λουλούδι, μια κάρτα, μια αγκαλιά και ένα φιλί στη μητέρα, τον άνθρωπο που έφερε στον κόσμο τον υιό ή την κόρη και δεν σταματά να προσπαθεί για το καλύτερο.

To σημερινό doodle της Google δίνει έμφαση στον δεσμό που αναπτύσσεται ανάμεσα στη μαμά και το παιδί, ο οποίος δεν αλλάζει όσα χρόνια και αν περάσουν.

Στην κατηγορία μαμάδες περιλαμβάνονται επίσης γιαγιάδες και πεθερές. Η δουλειά της μάνας ποτέ δεν τελειώνει. Δέσμευση που διαρκεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα, 365 μέρες τον χρόνο και συχνά με ελάχιστη ή καθόλου βοήθεια από άλλους. Σύμφωνα με έρευνα του Salary.com, οι μητέρες που κρατούν το σπίτι και τα παιδιά, θεωρητικά, θα έπρεπε να αμείβονται με τουλάχιστον 162.581 δολάρια τον χρόνο. Η λέξη «μαμά» που είναι παγκόσμια προέρχεται από τον πρώτο ήχο που αρθρώνει ένα μωρό: «μα».

Οι περισσότεροι συμφωνούν ότι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κάνεις μία μαμά ευτυχισμένη στη γιορτή της μητέρας είναι να την πάρεις αγκαζέ και να πάτε για ψώνια, και μετά για ένα ωραίο γλυκό σε ένα καφέ.