Παρουσιάζοντας μια πολύ βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια του, ο Προμηθέας έκαμψε την αντίσταση του Ηρακλή (78-69) και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από ένα μήνα και έξι σερί αρνητικά αποτελέσματα.

Οι «Αχαιοί» απέδωσαν πολύ όμορφο μπάσκετ, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, είχαν πολλούς διαφορετικούς πρωταγωνιστές και κατάφεραν με αυτό τον τρόπο να πανηγυρίσουν την 12η νίκη τους στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, ο «Γηραιός», ο οποίος ήρθε στην Πάτρα με σκοπό να παίξει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για τη σωτηρία, πάλεψε πολύ στο πρώτο μέρος, είχε το προβάδισμα για περίπου 15-16 λεπτά, ωστόσο στη συνέχεια δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της ομάδας του Μάκη Γιατρά, με εξαίρεση μια μικρή αναλαμπή στην 4η περίοδο. Frankamp, Δ. Αγραβάνης, Hunt και Andric ξεχώρισαν για τους γηπεδούχους, ενώ για το σύνολο του Κώστα Μέξα προσπάθησαν πολύ οι Παπαδάκης και Garrett.

Τελευταίο παιχνίδι για τους «Προμηθείς» στη regular season της Stoiximan Basket League, είναι αυτό της Τετάρτης στη Λάρισα, από το οποίο θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό και η θέση που θα καταλάβουν, εν όψει των Play Offs που ακολουθούν.