Η αθλητική εγκατάσταση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου στην Πάτρα ενισχύεται και μάλιστα σημαντικά και από κάθε πλευρά.

Τα δυο δημοτικά γήπεδα 5x5 που εγκαινιάστηκαν είναι μόνο ένα δείγμα από αυτές τις παρεμβάσεις που έχει προχωρήσει η δημοτική αρχή.

Τα δύο αυτά γήπεδα διαθέτουν ποτιζόμενο πλαστικό χλοοτάπητα και με τη μέθοδο αυτή το πλαστικό διατηρείται σε καλύτερη κατάσταση δίνοντας την αίσθηση του φυσικού χόρτου.

Είναι κάτι που δεν υπάρχει στην Πάτρα και έρχεται για πρώτη φορά. Οι χώροι των δύο γηπέδων είναι περιφραγμένοι με συρματόπλεγμα ενώ έχουν πλέγμα στην οροφή έτσι ώστε να μην βγαίνει η μπάλα έξω.

Θεωρούνται υπερσύγχρονα στο είδος τους, ενώ στον περιβάλλοντα χώρο τους θα τοποθετηθούν και κερκίδες χωρητικότητας 150 θέσεων στο κάθε γήπεδο.


Πέρα από τα δύο αυτά γήπεδα μέσα στο επόμενο διάστημα μπαίνουν στο κυρίως στάδιο νέες γιγαντοοθόνες Led Matrix στα δύο πέταλα του Παμπελοποννησιακού.

Οι οθόνες αυτές διαστάσεως 14x06 είναι πιο μεγάλες από αυτές του ΟΑΚΑ και θα είναι σημαντικό όπλο του Σταδίου όχι μόνο για τις αθλητικές εκδηλώσεις, αλλά και για τις συναυλίες που θα κλείνονται εκεί. Οι οθόνες έχουν τοποθετηθεί και γίνονται πλέον κάποιες δοκιμές για την λειτουργία τους.

Επιπλέον έξω από το Στάδιο έχει τοποθετηθεί ένας ηλεκτρονικός πίνακας Matrix μεγέθους 3×3 μ. με μεγάλες γραμματοσειρές ο οποίος ενημερώνει τους πεζούς αλλά και όσους διέρχονται από την Πατρών Κλάους με τα οχήματά τους, για τις εκδηλώσεις που γίνονται μέσα στο Στάδιο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αναμένονται και νέες επεμβάσεις στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, μέσα στο επόμενο διάστημα, παρόλο που η βοήθεια της πολιτείας και του κράτους προς τον Δήμο, παραμένει πενιχρή, τόσο σε έμψυχο δυναμικό, όσο και σε χρηματικά κονδύλια για τη συντήρηση των εγκαταστάσεων.