Για την επιστροφή της στο GNTM και τις αλλαγές στα πρόσωπα μίλησε η Βίκυ Καγιά. Η ίδια τόνισε πως δεν ευθύνεται για τις αλλαγές στην επιτροπή, αλλά όλα είναι αποφάσεις του καναλιού.

«Κάνουμε ολική επαναφορά, μόνο κορίτσια, νέοι κριτές, νέοι coaches. Έχουν καλέσει τους πάντες, θα παίξουν καρέκλες και με και χωρίς, μαζί και χώρια να δούμε τι ταιριάζει. Εγώ μπορεί να έχω προτείνει 15 ανθρώπους, αλλά αν δεν δεις πώς λειτουργούν στην πράξη δεν μπορείς να πάρεις απόφαση», είπε η Βίκυ Καγιά και συνέχισε:

«Το κανάλι αποφασίζει αν θα φύγει ή αν θα γυρίσει κάποιος. Δεν ξέρω γιατί λέγονται αυτά τα κακοπροαίρετα σχόλια και δεν ξέρω να σου πω ούτε για τις αποφάσεις των άλλων. Εμένα μου ζήτησαν να γυρίσω και γύρισα. Δεν θα πω ποτέ εγώ θα έρθει ο ένας θα φύγει ο άλλος, δεν το είχα κάνει και ποτέ, γιατί να το κάνω τώρα»;

«Δεν μπορώ να σας απαντήσω γιατί άλλαξαν τα πρόσωπα. Καταλαβαίνω και ανθρώπινα και επαγγελματικά πώς μπορεί να έχει ενοχλήσει και πώς μπορεί να έχει πληγώσει και στεναχωρήσει κάποιους ανθρώπους και συνεργάτες», κατέληξε η Βίκυ Καγιά.