Συνεχίζεται από την ΚΑΕ Απόλλων Πατρών 1926 Oscar η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το οποίο θα γίνει την Τετάρτη 11 Μαΐου στην κεντρική σάλα του Αθλητικού Κέντρου του Συλλόγου στην Περιβόλα (19.15).

Πρόκειται για εξ αναβολής αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι καθημερινά από τα γραφεία της ΚΑΕ στη διεύθυνση Κανάρη 15 (1ος όροφος) από τις 09.00 έως τις 14.00 και 18.00-21.00 και από τα γραφεία του Συλλόγου στο Αθλητικό Κέντρο του Απόλλωνα στην Περιβόλα από τις 09.00 έως τις 14.00.

Τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό κοστίζουν 15 ευρώ σε όλες τις θύρες. Ακόμη τα εισιτήρια για τους μαθητές και τις μαθήτριες έως τη Γ’ Γυμνασίου κοστίζουν 10 ευρώ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2611811731. Παράλληλα εισιτήρια διατίθενται ηλεκτρονικά μέσω της Ticketmaster. Πληροφορίες στο τηλεφωνικό κέντρο της Ticketmaster 2108938111. Ώρες λειτουργίας 09.00-21.00, καθημερινές και το σαββατοκύριακο.

ΜΕΓΑΛΗ Η ΖΗΤΗΣΗ

Λόγω της μεγάλης ζήτησης η ΚΑΕ Απόλλων Πατρών 1926 Oscar προτρέπει τους φιλάθλους να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους για τη δική τους καλύτερη διευκόλυνση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, είναι απαραίτητα ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας, ο ΑΜΚΑ και στοιχεία επικοινωνίας, που σε κάθε περίπτωση μπορεί να φανούν χρήσιμα.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ

Θυμίζουμε ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους και πρέπει να καλύπτει στόμα και μύτη τόσο κατά την άφιξη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες, όπως και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες, όπως και κατά την αποχώρηση. Πλέον επιτρέπεται η παρουσία θεατών στις αθλητικές εγκαταστάσεις σε ποσοστό πληρότητας 100%, ενώ σύμφωνα με τα ισχύοντα δεν προβλέπεται έλεγχος πιστοποιητικών των εισερχομένων θεατών

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Η οικογένεια του Απόλλωνα συγχαίρει παίκτες, προπονητές, διοίκηση και το επιτελείο της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την πρόκριση στο Final Four της ΕuroLeague. Κάθε διάκριση Ελληνικής ομάδας εκτός συνόρων είναι επιτυχία για το Ελληνικό μπάσκετ και δημιουργεί ξεχωριστή αντανάκλαση στο άθλημα. Ευχόμαστε στον Ολυμπιακό καλή επιτυχία στο Final Four που θα γίνει στο Βελιγράδι από τις 19 έως τις 21 Μαΐου.