Το Bolivar Beach Club ανοίγει επίσημα τις πόρτες του το Σάββατο 7 Μαΐου για να υποδεχτεί κι αυτό το καλοκαίρι και να προσφέρει όπως κάθε χρόνο μοναδικές κι ανεπανάληπτες εμπειρίες και συγκινήσεις στους επισκέπτες του.

Πρωταρχικός στόχος του Bolivar Beach Club είναι η άριστη παροχή υπηρεσιών. Η εμπιστοσύνη του κόσμου αποδεικνύει εδώ κι αρκετά χρόνια πως ο στόχος αυτός κάθε χρόνο επιτυγχάνεται και οδηγεί σε διαρκή βελτίωση τους.

Εδρεύει στην οργανωμένη πλαζ του Αλίμου, γνωστή και ως “Ακτή του Ήλιου”, που βρίσκεται στην περιοχή Καλαμάκι του Δήμου Αλίμου, στην διασταύρωση των λεωφόρων Αλίμου και Ποσειδώνος. Η πρόσβαση στην ακτή είναι εύκολη, μια και πραγματοποιείται με μέσα μαζικής μεταφοράς λεωφορεία, τραμ και σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται το μετρό. Στον χώρο της πλαζ λειτουργούν χώροι ήπιας αναψυχής, καθώς και παιδότοπος και θαλάσσια παιχνίδια.

Bolivar Beach Bar – Υποδομές

Club | Bars | Εστιατόριο | Καφετέρια | Καμπάνες | Ιατρείο | Καμπίνες - Αποδυτήρια και βοηθητικά κτίσματα | Ομπρέλες και ξαπλώστρες | 42 WC | 3 πύργοι για ναυαγοσώστες | Parking

Η τέλεια εξίσωση που χαρακτηρίζει το ειδυλλιακό Beach Club Bolivar είναι ότι ο επισκέπτης αισθάνεται ότι βρίσκεται σε εξωτικό νησί κι απολαμβάνει τη μαγεία του τοπίου, που προσφέρουν ο ήλιος, η άμμος, οι φοίνικες και τα γαλάζια νερά, απολαμβάνοντας έναν πρωινό καφέ, ένα γεύμα ή ένα νόστιμο κοκτέιλ κατά τη διάρκεια των ωρών ηλιοβασιλέματος ή υπό το φως του φεγγαριού. Γι’ αυτό και φέτος o πάντα κομψά σχεδιασμένος χώρος, σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα, θα προσφέρει μια υπέροχη θέα που κόβει την ανάσα σε ζωντανή ατμόσφαιρα με μουσική, χορό, χαλάρωση και εξαιρετικά κοκτέιλ. Αλλά και οι λάτρεις της γαστριμαργίας θα νιώσουν ασύγκριτες στιγμές και γεύσεις καθώς ο σεφ του Bolivar θα διεγείρει τις αισθήσεις με τις γαστρονομικές δημιουργίες του και την ποικιλία επιλογών φαγητού!

Bolivar Events – Resident Parties

Όπως όλα τα τελευταία χρόνια λειτουργίας, το Bolivar Beach Club έχει φιλοξενήσει και πραγματοποιήσει μια σειρά άκρως επιτυχημένων events. Η άρτια οργάνωση τους και η μαζική υποστήριξη του κόσμου ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά τους.

Όλα τα προηγούμενα έτη έχουν παρουσιαστεί στο Αθηναϊκό κοινό μερικά από τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά ονόματα της international dance σκηνής. Έτσι και φέτος, πιστοί στο ραντεβού με την καλοκαιρινή σας απόδραση από το κλεινόν άστυ, για το καλοκαίρι του 2022 έχουν προγραμματιστεί μια σειρά από events με τα πιο γνωστά ονόματα τόσο της εναλλακτικής ελληνικής σκηνής όσο και της διεθνούς ηλεκτρονικής μουσικής όπως Tale Of Us, Boris Brejcha, Maceo Plex, John Digweed, Vini Vici, Infected Mushroom, Faithless Dj Set, Adriatique Enrico Sangiuliano, Miss Monique, Anfisa Letyago , Dennis Ferrer, Deborah De Luca, Paul Van Dyk, Mahmut Orhan και άλλα σπουδαία ονόματα που πρόκειται σύντομα να ανακοινωθούν.

Για όλες τις ημέρες της εβδομάδας το Bolivar Beach Club έχει φροντίσει να ικανοποιήσει όλα τα γούστα. Έτσι με γνωστούς resident djs παρουσιάζει κάθε Δευτέρα Sensual Latin, κάθε Τρίτη Salsa & Reggaeton, κάθε Τετάρτη Lollipop με R&B, Pop & House, κάθε Πέμπτη Together με House & R&B και κάθε Κυριακή R&B & Party Anthems με την υποστήριξη της ομάδας του Studio 24. Επιπλέον κάποιες Παρασκευές και Σάββατα είναι προγραμματισμένα special events όπως Glow Date & Only Funs με την ομάδα του ΕΚΕΙ καθώς και καλοκαιρινά parties των μεγαλύτερων ραδιοφωνικών σταθμών όπως Best 92,6 και Music 89,2.

Συγκεκριμένα στο Opening της 7 Μαΐου θα έχουμε την τύχη να απολαύσουμε τον υπέροχο Ισπανό house dj / producer Dennis Cruz και τον καταξιωμένο Agent Greg.

Discover Bolivar and Feel the Experience

Bolivar

Official Url: www.bolivar.gr

Official Facebook Page: www.facebook.com/BolivarBeachBar

Official You Tube Page: www.youtube.com/channel/UCn74-PKG6l3mC7STG0od2hQ

Official Google Map: https://www.google.gr/maps/place/Bolivar+Beach