Μία αναδρομή στο παρελθόν έκανε η Ρούλα Ρέβη στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram.

Η διάσημη φωτογράφος δημοσίευσε μία φωτογραφία από την αρχή της σχέσης της με τον Αποστόλη Τότσικα και μοιράστηκε κάποιες σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Βέβαια, δεν δίστασε να αναφερθεί στα σκαμπανεβάσματα που έχουν τύχει στα 14 χρόνια που είναι μαζί με τον αγαπημένο της, αλλά και να μοιραστεί το δικό τους μυστικό «επιτυχίας».

Στη λεζάντα, η Ρούλα Ρέβη έγραψε: «Lifetime project…. Έτσι θα το έλεγα . Ξέρω εσεις θα μου πείτε. Ωραια τα μαλλιά σου καστανά και εγω θα σας πω πως μερικά πράγματα έγιναν , γίνονται η θα γίνουν στην ώρα τους. Θέλω σήμερα να πω πως μια ζωή 14 χρόνων , ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα δεν γίνεται , δεν μπορεί να είναι πάντα ιδανική και θεσπέσια , όπως και πολλές φορές νομίζουμε πως ξερουμε ποιος είναι το αφεντικό σε μια σχέση αλλά είμαστε επι της ουσίας μακριά νυχτωμένοι . Είναι ωραίο ο αρχηγός να αλλάζει θέση να εναλλάσσεται ο ένας με τον άλλον , ακριβώς όπως και τα συναισθήματα που βιώνουμε κατά καιρούς. Το λάθος κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι η ελειψη έντασης στα ζευγάρια τη στιγμή που πραγματικά πρέπει να βγει και να εξουδετερωθεί από έναν σύντομο καυγά , λίγα μούτρα , κρυφές σκέψεις κλπ κλπ, γιατί είναι πράγματι η ευκαιρία σου να πεις κατάμουτρα στον άλλον τι σε πειράζει . Είμαι υποστηρικτής αυτής της θεωρίας και όχι της άλλης με την υπερβολική και υπερτιμημένη αξιοπρέπεια που καμία φορά συσσωρεύει απογοήτευση και θυμό και δεν εκτονώνεται . Να μιλας στον άλλον με επιμονή την ώρα που θες να πεις κάτι που μπορεί να σας σώσει . Όλες οι στρατηγικές αποτυγχάνουν και η μόνη που επίκρατει και λειτουργεί είναι να μιλας και να λες το παράπονο σου . Αν δεις αλλαγή κάθε φορά μετά από αυτό εισαι στο Σωστο μερος με τον σωστο άνθρωπο ! Η αγαπη δεν είναι «δουλειά»είναι ΑΛΗΘΕΙΑ . Καλημερα κουκλάκια».