Για τις 6 Ιουνίου προσδιορίστηκε η δίκη της δολοφονίας του 35χρονου επιχειρηματία από τη Ναύπακτο Σπύρου Καρέλη, την ζωή του οποίου πήρε ένας 32χρονος επειδή νόμιζε ότι το θύμα είχε σχέση με την κοπέλα που ο δράστης ήταν ερωτευμένος.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε μέσα στην επιχείρηση επίπλων που διατηρούσε ο 35χρονος στη Ναύπακτο, ένα απόγευμα του Φεβρουαρίου του 2021. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο 32χρονος μπήκε στο κατάστημα την ώρα μάλιστα που μέσα βρισκόταν και ένας πελάτης πλησίασε τον άτυχο Σπύρο, και τον μαχαίρωσε στον λαιμό, το κεφάλι και τα χέρια και έφυγε τρέχοντας.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τον πελάτη και άλλους γείτονες, ενώ συγχρόνως ειδοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ. Ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και στην συνέχεια στο νοσοκομείο του Ρίου, όμως δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή, αφού τα τραύματα που του προκάλεσε ο δράστης ήταν πολύ σοβαρά. Έφυγε από την ζωή πέντε ημέρες αργότερα, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους και γνωστούς του, αλλά και όλη την πόλη.

Η Αστυνομία έφθασε γρήγορα στα ίχνη του δολοφόνου με την βοήθεια των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης αφού ο 32χρονος δράστης καθημερινά έβριζε τον άτυχο επιχειρηματία. Η υπόθεση θα ξαναζωντανέψει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Λευκάδας στις 6 Ιουνίου.


Πήγη: aixmi-news