Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, για σήμερα Πέμπτη με την Σύνοδο Ήλιου – Ουρανού στον Ταύρο προσπάθησε να μην λειτουργήσεις άτσαλα στα οικονομικά σου! Αξιοποίησε την ευρηματικότητα σου για την ανακάλυψη νέων πηγών εσόδων και ναι μπορείς να κάνεις την μεγάλη έκπληξη! Με την Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου άκουσε τα βαθιά συναισθήματα σου και την φωνή της διαίσθησης σου, ώστε να αντιλαμβάνεσαι πλήρως τις προθέσεις των προσώπων που σε περιβάλλουν καταφέρνοντας έτσι, να γλιτώσεις πολλές δυσάρεστες καταστάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην επαναφέρεις χωρίς λόγο, παλαιά προβλήματα και λάθη του συντρόφου σου, προκαλώντας γκρίνια και καυγάδες, χωρίς λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι από αναμνήσεις, νοσταλγία και μία αδικαιολόγητη τάση να προσεγγίσεις ξανά το ερωτικό σου παρελθόν! Σκέψου πολύ πριν κάνεις κίνηση, γιατί μπορεί να απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ανταποκρίνεσαι σήμερα άψογα στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, γεγονός που θα έχει και τις ανάλογες θετικές συνέπειες, για την ώρα όμως τα οικονομικά σου είναι ευάλωτα και βγαίνουν και έκτακτα έξοδα στην επιφάνεια!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε , για σήμερα Πέμπτη με την Σύνοδο Ήλιου – Ουρανού στο ζώδιο σου η μέρα σου είναι εκκεντρική, ανατρεπτική και εσύ τώρα θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές στην ζωή σου, αλλά και στην εικόνα σου! Ξεφεύγεις από στάσεις και συμπεριφορές που είχες χρόνια και προκαλείς τους πάντες γύρω σου! Η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου , ευνοεί τις επικοινωνίες σου , οι ιδέες σου και ο τρόπος έκφρασής σου θα σε βοηθήσουν σε όλα όσα θέλεις να πετύχεις ! Φρόντισε μόνο να αποφύγεις τα κουτσομπολιά τα οποία μπορούν να σε μπλέξουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, προκύπτουν εντελώς ξαφνικά νέες γνωριμίες και φλερτ! Προσοχή όμως! Κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα προκύψει κάτι σταθερό ή σοβαρό άμεσα, γι’αυτό χαλάρωσε τις προσδοκίες σου! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να είσαι πιο υπεύθυνος, σοβαρός και έντιμος όσον αφορά την σχέση σου! Απέφυγε ερωτικές… «ζαβολιές», ακόμα κι αν πρόκειται για μία απλή επικοινωνία ή απλό φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σωστή συνεργασία και οι αξιοθαύμαστες ιδέες σου, θα σου φέρουν επιτυχία στην καριέρα! Έξοδα προκύπτουν που έχουν να κάνουν με το αμάξι, ή κάποιο όχημα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε , για σήμερα Πέμπτη με την Σύνοδο Ήλιου – Ουρανού στον Ταύρο χαρακτηρίζεσαι από έντονο άγχος και νευρικότητα για ζητήματα που αφορούν την εργασία! Η μέρα είναι κατάλληλη για να ανακαλύψεις πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να λύσεις υποθέσεις σου! Επιπλέον, η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου βγαίνουν και κάποια οικογενειακά έξοδα στην επιφάνεια τα οποία δημιουργούν ένα προσωρινό κλίμα έντασης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, ώστε να συζητήσεις μαζί του, την ανάγκη σου για περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Προσπάθησε μόνο, να μην αντιδράς με κτητικότητα και απαιτητικότητα, κατά την διάρκεια της συζήτησης, προκειμένου να το πετύχεις! Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι σε ένα πρόσωπο, το οποίο έχει αρχίσει να δείχνει το ενδιαφέρον του για σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες ναι σε νέες ιδέες και πρωτοβουλίες, στην καριέρα! Οικονομικά η τύχη είναι με το μέρος σου, σήμερα, ό,τι κι αν κάνεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε , για σήμερα Πέμπτη με την Σύνοδο Ήλιου – Ουρανού στον Ταύρο νέοι φίλοι μπαίνουν στην ζωή σου που έρχονται για να σε βγάλουν από την μονοτονία και να σε κάνουν να δεις διαφορετικά την ζωή! Δέχεσαι εκπλήξεις μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον. Επιπλέον η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και απλά, λάμπεις και είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας! Έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου, αν περιορίσεις την τάση σου για έπαρση και υπερβολές

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για αμέτρητες κατακτήσεις, θαυμαστές και πολλές ερωτικές επιτυχίες! Φλέρταρε όσο μπορείς και κάνε νέες γνωριμίες! Η αυτοπεποίθηση σου, σε βοηθά να εκπληρώσεις μεγάλους ερωτικούς στόχους, αρκεί να μην ξεφύγεις από τα όρια! Αν είσαι δεσμευμένος, πάθος και ένταση, χαρακτηρίζουν την σχέση σου σήμερα, αρκεί να αποφύγεις ανούσια ξεσπάσματα και κόντρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες όχι σε εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, ιδίως αν είναι υποκινούμενες από ανταγωνιστική διάθεση! Οικονομικά, απέφυγε σημαντικές αγορές σήμερα, αφού το πιθανότερο είναι να το μετανιώσεις αργότερα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα , για σήμερα Πέμπτη με την Σύνοδο Ήλιου – Ουρανού στον Ταύρο τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε φάση ουσιαστικών αλλαγών και υπάρχουν αρκετά ρίχτερ ανατροπών! Προσοχή σε συγκρούσεις με άτομα που κατέχουν υψηλότερη θέση από εσένα. Σκέψεις ή και δράσεις για ελεύθερο επάγγελμα είναι μέσα στις τάσεις! Επιπλέον με την Σελήνη στον Καρκίνο κάνεις και μία εσωτερική ενδοσκόπηση για να προχωρήσεις στην λήψη σημαντικών και ωφέλιμων αποφάσεων, τις οποίες όμως δεν θα πρέπει να τις υλοποιήσεις, δρώντας αργότερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά, τις προσταγές της καρδιάς σου, αφού τώρα είναι ιδιαίτερα εύκολο να υποκύψεις σε κολακευτικά λόγια και να δείξεις εμπιστοσύνη, σε ανθρώπους που δεν πρέπει, με αποτέλεσμα να κάνεις όνειρα για μέλλον που δεν έχουν βάσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, προσοχή στα ξαφνικά ξεσπάσματα με το ταίρι σου, η σχέση σας περνά από δοκιμασία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσοχή θα χρειαστεί σήμερα σε τυχόν παραλήψεις ή λάθη στον επαγγελματικό τομέα! Στον οικονομικό τομέα, μην ξοδεύεις αλόγιστα, αφού οι συνέπειες, θα είναι δύσκολο να ανατραπούν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε , για σήμερα Πέμπτη με την Σύνοδο Ήλιου – Ουρανού στον Ταύρο θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και το κάνεις… Αλλάζεις παραστάσεις, εικόνες, φιλοσοφία ή και στάση ζωής! Σχεδιάζεις ένα μακρινό ταξίδι, κάνεις μία νέα σημαντική γνωριμία και γεμίζεις με αισιοδοξία! Επιπλέον με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου δέχεσαι την βοήθεια των φίλων σου, που σε στηρίζουν για να εκπληρώσεις, ένα μεγάλο σου στόχο και επιπλέον πετυχαίνεις να προσαρμοστείς στην οποιαδήποτε κατάσταση έρθει τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και αντιμετωπίζεις ένα χρόνιο πρόβλημα στην σχέση σου! Οι συμβουλές των φίλων σου, είναι οι λύσεις που θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση και θα σε απαλλάξουν από προβληματισμούς! Αν είσαι ελεύθερος, λειτουργείς περισσότερο εγκεφαλικά, απέναντι σε νέες γνωριμίες, οι οποίες θα έρθουν, μέσα από φιλικές συναναστροφές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου υποθέσεις, ιδίως όσον αφορά συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις, θα έχουν απόλυτη επιτυχία σήμερα! Στα οικονομικά σου θέματα, φέρεσαι μάλλον παρορμητικά και αυθόρμητα, με αποτέλεσμα να κάνεις λάθος διαχείριση χρημάτων!.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ , για σήμερα Πέμπτη με την Σύνοδο Ήλιου – Ουρανού στον Ταύρο αποδιοργανώνεσαι στα οικονομικά σου και άθελά σου μπορεί να κάνεις και λάθη! Απέφυγε τις αγορές και το ρίσκο! Επιπλέον η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και εσύ επιλέγεις να κρατήσεις κοντά σου, μόνο αληθινούς και γνήσιους ανθρώπους που πραγματικά σε σέβονται, σε αγαπούν και μπορείς να τους έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη! Επιπλέον, ένα οικογενειακό θέμα ή μία κλονισμένη συγγενική σχέση, βρίσκουν λύσεις και εσύ ηρεμείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, επιδιώκεις σήμερα να επικεντρωθείς και να ασχοληθείς με ένα συγκεκριμένο άτομο, που οι πράξεις τους τελευταία, υπόσχονται για το μέλλον, μια σταθερή και στέρεα σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε γκρίνια και απότομες συμπεριφορές απέναντι στον σύντροφο σου, απλά επειδή απλά θες να κινείς εσύ τα νήματα της σχέσης και σε έχουν πιάσει ανασφάλειες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κυνήγησε και κατέκτησε σήμερα με ευκολία τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου στην καριέρα! Στα οικονομικά υπάρχουν ανατροπές και άγχος

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ , για σήμερα Πέμπτη με την Σύνοδο Ήλιου – Ουρανού στον Ταύρο οι σχέσεις σου βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί … Κάποια ξαφνική αλλαγή συμπεριφοράς ενός ανθρώπου του σταθερού περιβάλλοντος θα σε σοκάρει. Νέα γνωριμία μπορεί να μπει εντελώς απρόσμενα στην ζωή σου, κάτω από περίεργες συνθήκες! Επιπλέον με την Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου μην παρασυρθείς σε προκλητικότητα λόγια, πες όχι στον κυνισμό και στο καυστικό χιούμορ σου, αφού πιθανότατα κάποιο άτομο του περιβάλλοντός σου θα παρεξηγηθεί μαζί σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην ενθουσιαστείς τόσο πολύ σήμερα, με κάποιες νέες γνωριμίες και φλερτ, διότι πολύ πιθανόν να προσγειωθείς απότομα και να απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου θα σε ξαφνιάσει με την απότομη συμπεριφορά του. Κάποια αλήθεια θα βγει τώρα στο φως!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες οικονομικές δυσκολίες θα προκύψουν σήμερα, λόγω της παρελθοντικής λάθος διαχείρισης των χρημάτων σου! Επαγγελματικά, πετυχαίνεις στόχους και μάλιστα με ευκολία!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη , για σήμερα Πέμπτη με την Σύνοδο Ήλιου – Ουρανού στον Ταύρο θα έχεις αρκετό στρες ενώ θα υπάρξουν και ξαφνικές υποχρεώσεις και εργασίες που θα είναι απαραίτητο να ολοκληρώσεις και αυτό θα σε αποσυντονίσει! Προσοχή στα νεύρα! Συνάμα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και μένεις κάπως μακριά από την έντονη κοινωνική ζωή, αποφεύγοντας τα πολλά ανούσια λόγια με γνωστούς και κοινωνικό περιβάλλον! Θα μπορέσεις έτσι, να πετύχεις πολύ πιο γρήγορα και σίγουρα στόχους και σχέδια, αφού ως παρατηρητής των γεγονότων, κερδίζεις σαφώς περισσότερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, άρπαξε κάθε ευκαιρία για να απολαύσεις ερωτισμό, καυτές στιγμές, σεξουαλικότητα και πάθος χωρίς όρια, με τον σύντροφο σου! Ωστόσο, απέφυγε οπωσδήποτε την τάση σου για ζήλια και κτητικότητα, ώστε να μην καταστρέψεις την αισθησιακή αυτή ατμόσφαιρα! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι από το πάθος σου και μην προσεγγίσεις και πάλι ερωτικά το λάθος άτομο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, έρχεται μία λύση στα ξαφνικά και επιτέλους ανακουφίζεσαι! Στα επαγγελματικά σου, μετά από κάποιες συγκυρίες, αλλάζεις γνώμη για κάποιους συνεργάτες και συναδέλφους και αναθεωρείς καταστάσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε , για σήμερα Πέμπτη με την Σύνοδο Ήλιου – Ουρανού στον Ταύρο ο έρωτας σε κάνει να χάνεις τον μπούσουλα αλλά προσφέρει ανανέωση, χαρά, διασκέδαση και ικανοποίηση! Η μέρα σου είναι γεμάτη από όμορφες εκπλήξεις που σε κάνουν να ξεφεύγεις για λίγο από την ρουτίνα! Η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου θα σου προσφέρει αρκετές ευκαιρίες, για να δώσεις τέλος στην μοναξιά, αφού πια, αρκετοί άνθρωποι είναι δίπλα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα καταφέρεις να βρεις τις πολυπόθητες ισορροπίες, ώστε να προχωρήσεις στην διεκδίκηση του ατόμου που σε ενδιαφέρει και ποθείς και να τον κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου σε περιποιείται, σε κάνει να νιώθεις όμορφα, σε ηρεμεί και κυρίως σου δίνει σιγουριά για την αγάπη του και την αφοσίωση του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, είναι η κατάλληλη ημέρα για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές! Επαγγελματικά, βρίσκεις λύσεις σε θέματα, που είχες ως εκκρεμότητα από παλιά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε , για σήμερα Πέμπτη με την Σύνοδο Ήλιου – Ουρανού στον Ταύρο προκύπτουν εντελώς ξαφνικά αλλαγές στο σπίτι, στην οικογένεια, στην προσωπική κατάσταση! Προσοχή στην αντιδραστική και εφηβική συμπεριφορά προς τους ανθρώπους που αγαπάς. Επιπλέον με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου έχεις γρήγορες εξελίξεις για θέματα που αφορούν την εργασία σου! Προσπάθησε να αποφύγεις το στρες και τα νεύρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να αποφύγεις σήμερα σοβαρές συζητήσεις με τον σύντροφο σου, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να δοθούν λύσεις για παλαιά σας προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, απογοητεύεσαι από τις άστατες διαθέσεις ενός ατόμου που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές επιτυχίες, αλλά και οικονομικές λύσεις έρχονται και επιτέλους ηρεμείς από άγχη και προβληματισμούς!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ , για σήμερα Πέμπτη με την Σύνοδο Ήλιου – Ουρανού στον Ταύρο να περιμένεις ξαφνικά χαρούμενα νέα που θα σε κάνουν να πετάς από την χαρά σου! Εμπιστέψου τις αναλαμπές ιδεών που έχεις και τόλμησε σε ένα ταξίδι, σε μία γνωριμία ή σε μία πρόταση που θα δεχθείς! Επιπλέον, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και δεν λείπουν ο ενθουσιασμός, η ανανέωση, η χαρά και η μπόλικη καλοπέραση! Σαφώς και το ενδιαφέρον των άλλων, είναι στραμμένο πάνω σου, αφού καταφέρνεις να τους γοητεύεις πολύ εύκολα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, υπάρχει σήμερα μεγάλη πιθανότητα, να παρουσιάσεις εγωκεντρική συμπεριφορά, αφού ομολογουμένως κοιτάς λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και δεν δίνεις την απαραίτητη σημασία στις ανάγκες και τα παράπονα του συντρόφου σου! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις, επιτυχίες, φλερτ, θαυμαστές, ακόμα και ερωτικές εξομολογήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες ναι στις θαρραλέες κινήσεις και αποφάσεις σήμερα, στον επαγγελματικό και στον οικονομικό τομέα, αλλά όχι στην τόλμη και το ρίσκο!

Πηγή: oroskopos.gr