Είναι αναμφισβήτητα μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες. Έχει μια αξιόλογη καριέρα ως μοντέλο, αλλά και ως παρουσιάστρια. Δεν φοβάται τη ζωή και δεν το βάζει κάτω για κανένα λόγο. Η Εύη Βατίδου μίλησε στο «Λοιπόν» και την Μαρία Σοφιανού για τα επαγγελματικά της, αλλά και αν φοβάται τη σύγκριση με την Αννίτα Πάνια.

Τηλεοπτικά σας βρίσκουμε σε εκπομπή συνοικεσίων με τον κύριο Θάνο, αλλά και σε κάποιες παρουσιάσεις στην εκπομπή του Γρηγόρη Γκουντάρα…

Σωστά είμαι στο ΣΚΑΪ στην εκπομπή του Γρηγόρη και κάνω κάποιες εμπορικές παρουσιάσεις σε διάφορα προϊόντα και σε εβδομαδιαία βάση έχω μια εκπομπή όπου συνεργάζομαι με το γραφείο γνωριμιών και γάμου Θάνος. Πρόκειται για μια εκπομπή κοινωνικής θεματολογίας, με απώτερο σκοπό να έρθουν νέα μέλη στα γραφεία και να γνωριστούν μεταξύ τους με σκοπό τη σχέση συμβίωσης ή τον γάμο. Αυτή η εκπομπή παρουσιάζεται πανελλαδικά, σε όλα τα κανάλια τοπικής εμβέλειας.

Τι είναι αυτό που σας έκανε να πείτε το ναι σε αυτή την εκπομπή;

Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η εκπομπή. Όλη την προετοιμασία την κάνω εγώ και ο Βασίλης Κουκουβίτης, ο οποίος είναι ο γιος του κυρίου Θάνου και μαζί καθόμαστε και φτιάχνουμε όλη την κοινωνική θεματολογία. Αφιερώνουμε πάρα πολύ χρόνο στην εκπομπή, στη συζήτηση για τις σχέσεις των ανθρώπων και αναλύουμε πάρα πολλά θέματα. Γίνεται λοιπόν όλη αυτή η προετοιμασία και μαζί με τον κύριο Θάνο την παρουσιάζουμε. Την απολαμβάνω αυτή τη δουλειά.

Δεν φοβηθήκατε το σχόλια που μπορεί να ακούγατε για το είδος της εκπομπής ή να μην σας συγκρίνουν με την Αννίτα Πάνια;

Δεν θα ονομάσω τον εαυτό μου Αννίτα Πάνια, όχι γιατί το θεωρώ υποτιμητικό αντιθέτως γιατί δεν θέλω να ταυτιστώ με ένα άνθρωπο που έκανε πάρα πολύ καλά τη δουλειά του. Πρόκειται για δυο τελείως διαφορετικά τηλεοπτικά προϊόντα. Εμείς δεν κάνουμε ζωντανά γνωριμίες στον αέρα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα το έκανα. Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ ότι το συνοικέσιο είναι μια πολύ καλή λύση.

Θεωρείτε δηλαδή το συνοικέσιο μια καλή λύση και να ενωθούν δυο άνθρωποι;

Ναι βέβαια. Το να σου γνωρίσει κάποιος, είτε αυτό είναι γραφείο, είτε είναι ο κολλητός σου, κάποιον που εσύ δεν τον ξέρεις, αλλά νιώθει ότι θα ταιριάζετε, το θεωρώ πολύ υγιές και ασφαλές. Γι’ αυτό και δεν ενοχλούμαι αν κάποιος το βλέπει αρνητικά. Το να γνωρίσεις δηλαδή κάποιον τυχαία, τον καθιστά και ιδανικό σύντροφο; Ίσα, ίσα που στις μέρες μας υπάρχουν και πολλοί κίνδυνοι σε όλο αυτό και θέλει πολύ ψάξιμο και μεγάλη προσοχή.