Αναδρομή στην επιτυχημένη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά» έκανε ο Τάσος Κωστής στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» το μεσημέρι της Τετάρτης στο MEGA. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στο τέλος του σίριαλ και την μη συνέχιση παρά την επιτυχήμενη πορεία της.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Κωστής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν ξέρω ποιος αποφάσισε να κόψει τη σειρά, λέγονται διάφορα αλλά εγώ δεν ήμουν μπροστά στις κουβέντες. Αυτό μπορεί να το απαντήσει αυτός που το αποφάσισε. Η παραγωγή; Ο Γιάννης Μπέζος; Λέγεται, ακούγεται, κάποιος είπε..».

«Κάποιες σειρές είναι καλό να σταματάνε εκεί που πρέπει και να μην ξεχειλώνουν. Νομίζω ότι ήταν και καλό που σταμάτησε εκεί».

«Τώρα πως κούμπωσε ο ρόλος του Τζασλέα με μένα… Είχαν κάνει διάφορες προσπάθειες οι συγγραφείς να φέρουν κάποιον ανώτερο διοικητή από τον Γιάννη Μπέζο αλλά δεν τους καθόταν όμορφα. Κάποια στιγμή κάτι έγραψαν και του έδωσαν ένα όνομα, Τζασλέας. Αυτομάτως αυτό άνοιξε το δρόμο σε όλους» συμπλήρωσε ο Τάσος Κωστής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Δανάης Μπάρκα.