Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε ο Γιάννης Βαρδής το μεσημέρι της Τετάρτης και ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε και για την δικαστική κόντρα που είχε για τραγούδι που είχε πει η Πάολα, το οποίο έμοιαζε με τραγούδι που είχε γράψει ο Αντώνης Βαρδής για τον Νίκο Βέρτη.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βάρδης είχε καταθέσει αγωγή με την οποία ζητούσε 100.000€ από τους δημιουργούς του τραγουδιού «Περαστική», Τόνι Μαυρίδη και Χριστόδουλου Σιγανού, καθώς υποστήριζε πως αντέγραψαν τραγούδι του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, το «Δεν τελειώσαμε» που είχε πει ο Νίκος Βέρτης. Ποια είναι η εξέλιξη στο θέμα;

«Έμοιαζε πάρα πολύ το ρεφρέν. Πήγαμε στα δικαστήρια. Μιλήσαμε με μουσικολόγο, έβαλε τα μέτρα κάτω και είπε ότι είναι ακριβώς το ίδιο. Τους έδωσα το δικαίωμα να το διορθώσουν, να το κατεβάσουν. Το κατέβασαν για μία εβδομάδα, υποτίθεται έκαναν κάποιες διορθώσεις και το ανέβασαν ακριβώς το ίδιο. Εκεί προχώρησα.

Το δικαστήριο έγινε, δεν βγήκε απόφαση. Έγινε ένα λάθος στο τίτλο του τραγουδιού στην δικογραφία και είπε ο δικαστής ότι δεν μπορούσε να κάνει την εκδίκαση της υπόθεσης. Δεν έκανα έφεση, ξεκίνησα τη διαδικασία πάλι από την αρχή», εξήγησε ο Γιάννης Βαρδής.