Με αφορμή τη νέα του εκπομπή για το Ευ Ζην στο MEGA, o Θανάσης Ευθυμιάδης παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Δέσποινα Καμπούρη και την κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» το πρωινό της Τετάρτης. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόφαση να βάλει μια άνω τελεία στην τηλεοπτική του διαδρομή καθώς και την σχέση με την σύζυγο του, Άννα Δημητρίεβιτς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Ευθυμιάδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η επαγγελματική καταξίωση ήρθε, την χόρτασα, δεν ξέρω αν δεν την είχα χορτάσει εάν θα την παρατούσα τόσο εύκολα. Ήρθε μετά και η οικονομική κρίση από το 2010 στην Ελλάδα και πλέον οι συνθήκες εργασίες στην τηλεόραση δεν είχαν την χαρά των προηγούμενων ετών. Η τελευταία μου σειρά, στην οποία και δεν πληρώθηκα, ήταν ένα σημάδι που κατάλαβα ότι έκλεισε ο κύκλος της τηλεόρασης και άρχισα να βλέπω καινούργιους κύκλους. Δεν ήθελα να κάνω κάτι το οποίο να ταΐζει τον φόβο και την λαγνεία των ανθρώπων».

«Με την Άννα είμαστε μαζί δεκαέξι χρόνια. Ο έρωτας έρχεται και γίνεται αγάπη με τα χρόνια» συμπλήρωσε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Δανάης Μπάρκα στο Μεγάλο Κανάλι. «Δεν μπορώ να κρίνω κανέναν γιατί και εγώ ανήκα σε αυτούς τους ανθρώπους. Για παράδειγμα, δεν τρώω κρέας τα τελευταία 15 χρόνια».