Αναχωρεί το Σάββατο για την Αργυρούπολη Αθήνας, η 50μελής ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ», προκειμένου να λάβει μέρος στο 2ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών, που οργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Νέας Σμύρνης- Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Ελληνικού- Αργυρούπολης.

Θα λάβουν μέρος, εκτός της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ», η Προπαιδική Χορωδία του Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης, η Παιδική- Νεανική Χορωδία «Arietta», Νεανική Χορωδία Λεοντείου Σχολής Ν.Σμύρνης, η Παιδική- Νεανική Χορωδία Δήμου Π. Φαλήρου και η Παιδική Χορωδία Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης.

 Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» Δήμου Ελληνικού- Αργυρούπολης. Τη χορωδία θα διευθύνει η Αρετούσα Νικολοπούλου, πιάνο θα παίξει η Μαρίνα Μυλωνά και κρουστά ο Γιώργος Λαμπράκος. Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων, Γιάννης Αλεξόπουλος, ενώ θα συνοδεύσει και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού Μο Σταύρος Σολωμός. 

Εν τω μεταξύ, σωρεία συναυλιών ετοιμάζει η «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ» στο πλαίσιο του Καλλιτεχνικού της σχεδιασμού, όπως: Παραστάσεις του ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ [Διεύθυνση: Αθηνά Καλλιμάνη], στο Royal 21-22.5.22, συμμετοχή της ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ [Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός], στα «Χορωδιακά» του Μ.Ο. Σπάρτης, που θα γίνουν στην Καστροπολιτεία του Μυστρά, 28 & 29.5.22, αλλά και στην Κηφισιά, τον προσεχή Οκτώβριο και συμμετοχή του Γ.Φ.Σ. «ΕΜΜΕΛΕΙΑ» [Διεύθυνση: Αλμπένα Πενκόβα], στην 5η Χορωδιακή Συνάντηση Γρεβενών, 18.6.22.

Πρόσθετα συναυλίες ετοιμάζονται με την ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Εμμανουέλα Μανωλάτου}, με την ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ «ΗΛΙΟΔΩΡΙΑ» [Διεύθυνση: Γιάννης Παναγιωτόπουλος], σεμινάριο με τον Χρήστο Τσιαμούλη και συναυλία με τον διάσημο Daly Ross, ενώ ο Οργανισμός ετοιμάζει μεγάλη συναυλία- αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, με τον διαπρεπή συνθέτη- πιανίστα, Στέφανο Κορκολή, την ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη, 10μελή Ορχήστρα και τις χορωδίες του Οργανισμού, στο Φρούριο του Ρίου Πατρών, στις 23 Ιουλίου.

Παράλληλα το Ωδείο της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ» [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος], ετοιμάζει 8 συναυλίες σπουδαστών και καθηγητών του Ωδείου, όπως αυτές αναλυτικά θα ανακοινωθούν δημοσίως.