Καλεσμένος στην εκπομπή “Κυψέλη” βρέθηκε σήμερα ο Μάριος Αθανασίου ο οποίος αναφέρθηκε στο άγχος που είχε και εξακολουθεί να έχει για το πως είναι ως πατέρας, τον τρόπο που έχει επιλέξει να αντιμετωπίζει τα παιδιά του αλλά και τη μάχη του με την κατάθλιψη.

«Το είχα και το έχω ακόμα το άγχος αν είμαι καλός μπαμπάς με τα παιδιά μου. Κινούμαι όμως πάντα με το ένστικτό μου και άξονα την αγάπη που έχω για τους ανθρώπους και τα παιδιά μου. Δεν κάνω τον πατέρα. Προσπαθώ να τα αντιμετωπίζω όπως θα ήθελα και εγώ να με αντιμετωπίζουν. Δε με νοιάζει αν δεν μπορώ να επιβληθώ. Προσπαθώ να είναι λίγο πιο διασκεδαστικό. Είναι λευκό χαρτί για μένα το πως πρέπει να είναι ένας πατέρας γιατί δεν το ξέρω, δεν έχω κάτι να το συγκρίνω.

Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να φτιάχνω στιγμές και να τις απολαμβάνω. Δε κρίνω ούτε εμένα, ούτε εκείνους, ούτε κανέναν. Το ζητούμενο είναι να δημιουργήσεις μια ενωμένη οικογένεια. Είχα στο μυαλό μου ένα προσωπικό στοίχημα ότι δεν έπρεπε τα πράγματα να γίνουν όπως ήταν πριν αλλά δεν είναι κάτι που θα έκανα με κάθε κόστος. Αυτά τα πράγματα έρχονται, δε μπορείς να τα υπολογίσεις» είπε ο Μάριος Αθανασίου.