Φιλανθρωπικός αγώνας το επόμενο Σάββατο στην Γαστούνη από επίλεκτους Ηλείους ποδοσφαιριστές με ιερό σκοπό…

Το «Δίνουμε Αγάπη, Δίνουμε Ζωή» ενώνει ξανά τις δυνάμεις του για ιερό σκοπό και το επόμενο Σάββατο 7 Μαΐου στο Δημοτικό στάδιο Γαστούνης, επίλεκτοι ποδοσφαιριστές της Ηλείας θα δώσουν έναν σπουδαίο φιλανθρωπικό αγώνα ψυχολογικής αλλά και οικονομικής στήριξης, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στην οικογένεια του μικρού Γιάννη από τα Καβάσιλα που δίνει τον δικό του αγώνα για να κρατηθεί στην ζωή να κάνει ένα δεύτερο πολύ σοβαρό χειρουργείο στο κεφάλι του!

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Στις 7 Μαΐου στην Γαστούνη θα είναι το νέο μας ραντεβού με μότο “100 λεπτά για τον Γιάννη”. Πρέπει όλοι να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια και να βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε τον μικρό Γιάννη να ξεπεράσει την σπάνια ασθένεια που αντιμετωπίζει.

Χρειαζόμαστε ένα κύμα συμπαράστασης και ανάτασης ηθικού του μικρού μας φίλου που θα του δώσει την δύναμη να συνεχίσει. Πέρα από την οικονομική βοήθεια που είναι κ αυτή σημαντική χρειάζεται ο Γιάννης να νιώσει πως δεν είναι μόνος σε αυτή τη μάχη. Με σεβασμό και εκτίμηση».

Ο Γιάννης είναι ένας δυνατός μαχητής, που αντιμετωπίζει με θάρρος 10 χρόνια τώρα, από την τρυφερή ηλικία των 6 ετών, σοβαρά προβλήματα εξαιτίας μιας πολύ σπάνιας και ύπουλης πάθησης στον εγκέφαλο του , το σηραγγώδες αιμαγγείωμα.

Πέρυσι έπειτα από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο έμεινε σε κώμα 54 ημέρες! Πρέπει άμεσα να πραγματοποιήσει το δεύτερο χειρουργείο του στο Βερολίνο με σκοπό την αποκατάσταση του!

Απαιτούνται όμως ακόμη πάνω από 15.000€ … μέχρι τότε η οικογένεια προσμένει το «θαύμα» που θα λυτρώσει τον Γιάννη! Η οικογένεια κάνει έκκληση για την βοήθεια μας… και η παραμικρή δωρεά για αυτούς μπορεί να είναι σωτήρια!


«Δίνουμε Αγάπη, Δίνουμε Ζωή» για τον Γιάννη από τα Καβάσιλα!

Οποίος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να χρησιμοποιήσει τους παρακάτω λογαριασμούς:

ALPHA BANK

IBAN : GR9401407010701002002029468

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ γιατί χρειαζόμαστε τα στοιχεία των δωρητών για τις αποδείξεις που πρέπει να γράψουμε.

PayPal

https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό:

IBAN : GR9401407010701002002029468

BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS

ENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS

BIC : CRBAGRAA

BRAND’S NAME : 701

ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki

REFERENCE : Donation by + your full name

Μετά την κατάθεση πρέπει να επικοινωνήσετε με την «Παιδική Χαρα» είτε με μήνυμα inbox είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο [email protected] για την απόδειξη της δωρεάς σας.

Πηγή: patrinews.com