Κάτι ελπίζουν να γίνει στην αγορά οι έμποροι της Πάτρας, στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκπτώσεων που είναι να ξεκινήσουν από την Τρίτη στις 3 του μήνα.

Σύμφωνα με τον Κώστα Ζαφειρόπουλο τις τελευταίες ημέρες του Πάσχα, κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, υπήρξε μία τόνωση στην κίνηση των καταστημάτων, χωρίς όμως αυτή να φτάσει στο ελάχιστο τις προσδοκίες που έχει ένα κατάστημα από την πασχαλινή περίοδο.

Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις, πέφτουν σε ένα διάστημα όπου στις τραπεζικές καταθέσεις έχουν μπει ορισμένα επιδόματα, κάτι που ίσως να δώσει ένα κίνητρο στον κόσμο για να αγοράσει, από τη στιγμή που δεν το έκανε αυτό τις μέρες του Πάσχα.

Οι μέρες του Πάσχα αφιερώθηκαν από τους νονούς στα βαφτιστήρια τους, καθώς τα μαγαζιά που κινήθηκαν ήταν αυτά με τα παιδικά ρούχα και τα υποδήματα, με τους νονούς να αφήνουν τις δικές τους ανάγκες στην άκρη.

Οι εκπτώσεις οπότε προσφέρονται στον κόσμο για να καλύψει κάποιες από ανάγκες που μπορεί να έχει σε ένδυση, σε υποδήματα, σε σεντόνια και άλλα, ενώ στις βιτρίνες των μαγαζιών θα μπορεί να βρει κάποιος συμφέρουσες τιμές και ευκαιρίες.

Το ποσοστό των εκπτώσεων θα κυμανθεί κατά μέσο όρο στο 20% με 35%, με τα μαγαζιά να βάζουν σε τιμές ευκαιρίες εκτός από τα είδη της ανοιξιάτικης και καλοκαιρινής κολεξιόν, αρκετά είδη από την χειμερινή σεζόν που τους έχουν ξεμείνει στα ράφια.