Η Εβελίνα Παπούλια με ανάρτησή της στο Instagram τοποθετήθηκε σχετικά με τη συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» και τον Σταύρο Θεοδωράκη. Η συγκλονιστική αφήγηγη της Ιωάννας προκάλεσε κύμα αγάπης και συμπαράστασης. Υπήρχαν όμως κάποιοι που αμφισβήτησαν ή και ειρωνεύτηκαν την απόφασή της να μιλήσει για όλα όσα συνέβησαν δημόσια. Τα συγκεκριμένα σχόλια έκαναν την Εβελίνα Παπούλια να αντιδράσει έντονα και να κάνει σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Εβελίνας Παπούλια:
«Υποκλίνομαι στην δύναμη και την ομορφιά της Ιωάννας… ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ! «Κάποιοι» ενοχλήθηκαν?? «Κάποιοι» είπαν… εθισμός στη δημοσιότητα … και ανέφεραν την κίνηση ως ηδονοβλεψία της φρίκης??? Τι σημασία λοιπόν έχουν αυτοί οι «κάποιοι»?? Αυτοί οι «κάποιοι» είναι «κάποιοι»?? Ή είναι «τίποτα» που θέλουν να γίνουν «κάποιοι»?? Ή είναι «κάποιοι» που στην πραγματικότητα είναι «τίποτα» και αυτό το τίποτα μέσα τους ουρλιάζει να εκτονωθεί?? Ή το «τίποτα» γίνεται «κάποιος» μέσα από Κάποιον κάνοντας τον «τίποτα» για να γίνει «κάποιος» στα μάτια των άλλων??

Μακάρι όλοι αυτοί οι «τιποτακαποιοι» κάποια στιγμή να αναλογιστούν πόση ψυχική δύναμη χρειάζεται Κάποιος να αντιμετωπίσει αυτό που Συνέβη στην Ιωάννα και να σταματήσουν να καταθέτουν τις κακόβουλες σκέψεις τους!! Υπάρχει πολύς πόνος εκεί έξω παιδιά!!! Δεν χρειάζεται να πληγώνουμε ο ένας τον άλλον δεν βγαίνει κανένα κέρδος από αυτό!! Αν κάποιοι θέλετε να γίνεται κάποιοι μη γίνεστε τίποτα!! Γιατί το τίποτα έχει και αυτό τον ήχο του!! Μη γίνεστε τίποτα στα μάτια των άλλων !! Και αν θέλετε να γίνετε κάποιοι, μη γίνεστε μέσα από το τίποτα. Σας αγαπώ όλους !! Καλύτερα όταν μιλάμε να λέμε όμορφα πράγματα!! Θα γίνει πιο όμορφη η ζωή μας!! Έχω πίστη σε αυτό που λέω !! Σας ικετεύω να λέτε όμορφα πράγματα θα νιώθετε και εσείς καλύτερα και οι άλλοι που θα βρίσκονται πλαι σας!!΄».