Στην εκπομπή «Open Weekend» μίλησε ο Μάριος Αθανασίου, μετά τις αποκαλύψεις που έκανε ο Φώτης Σπύρος σχετικά με την καταγγελία 19 ανθρώπων στο ΣΕΗ εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη και την αυτοκτονία του Δημήτρη Βογιατζή.

«Με τον Δημήτρη είχαμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία, ήταν ένας εξαιρετικός συνάδελφος και μας ξάφνιασε όλους το γεγονός όταν το μάθαμε. Ήταν κάποια χρόνια μετά, είχε μεσολαβήσει η οικονομική κρίση, δυσκολίες στο επάγγελμα…

Όταν τον γνώρισα, ήταν πολύ χαμογελαστός, γειωμένος με την πραγματικότητα, αγαπούσε πολύ τη δουλειά του, την έβλεπε με σεμνότητα. Ήταν κύριος», είπε αρχικά ο Μάριος Αθανασίου για τον Δημήτρη Βογιατζή, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στη σειρά “Αέρινες Σιωπές”.

Όταν ο Μάριος Αθανασίου ρωτήθηκε για τις 19 καταγγελίες, απάντησε: «Το μαθαίνω τώρα από εσάς. 19 καταγγελίες; Αδιανόητο! Δεν δούλευα μαζί του εκείνον τον καιρό. Ήταν κάποια χρόνια μετά. Είχαν σταθεί μόνο στην άσχημη ψυχολογική κατάσταση που μπορεί να ήταν, όπως ήμασταν οι περισσότεροι λόγω της οικονομικής κρίσης. Ξέρω ότι η τελευταία του δουλειά ήταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη».