Συνέχεια στην αποκάλυψη που είχε κάνει για πασίγνωστη παρουσιάστρια έδωσε σήμερα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Ο γνωστός παραγωγός είπε σήμερα στον αέρα του “Open Weekend” πως η παρουσιάστρια που τον έκραζε, του ζήτησε 12.000 ευρώ για να παίξει μουσική στο γάμο του για 45 λεπτά.

«Είναι αλήθεια αυτό που είπα για την παρουσιάστρια. Χαρακτηριζόμαστε από κάποιες εκπομπές και κάποιους πανελίστες ως δήθεν ζευγάρι. Με ενόχλησε ότι υπάρχουν δήθεν συμπεριφορές από ανθρώπους που μας λένε δήθεν. Κι έδωσα ένα παράδειγμα και είπα για την πρόταση στην παρουσιάστρια. Δεν έκανα την πρόταση στην ίδια, αλλά σε έναν από τους ανθρώπους που τη μανατζάρουν. Ζήτησε 12.000 ευρώ για να έρθει να παίξει μουσική για 45 λεπτά», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Έχουμε κλείσει 3 τραγουδιστές για το γάμο μας, αλλά δεν μπορώ να πω πολλά», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και αποφάσισε να κάνει… κουίζ: «Η μία, το όνομά της συνδέεται με ένα χρώμα, ενώ ο άλλος είναι Κύπριος». Όπως φαίνεται και από τα συμφραζόμενα και τις αντιδράσεις, οι δύο τραγουδιστές η Έλλη Κοκκίνου και ο Λούκας Γιώρκας.