Ξεκίνησαν οι εργασίες στην παραλιακή οδό του Ρίου και στην επέκταση του δρόμου που τον συνδέει με την περιοχή του Αγίου Βασιλείου.

Οι εργασίες αυτές θα αφορούν τις απαραίτητες παρεμβάσεις που πρόκειται να γίνουν στον δρόμο για να παύσει να είναι απροσπέλαστος εν όψει της καλοκαιρινής σεζόν, βοηθώντας τα παραλιακά καταστήματα να λειτουργήσουν και να δουλέψουν.

Οι παρεμβάσεις αυτές θα γίνουν υπό την συνεργασία του δήμου και της περιφέρειας και το κονδύλι που έχει κοπεί για το έργο φτάνει τα 350.000 ευρώ. Ελπίδα των επαγγελματιών είναι οι εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα του Ιουνίου για μην δημιουργηθούν προβλήματα στα μαγαζιά και στις επιχειρήσεις του.

Από εκεί και πέρα η Πάτρα και οι φορείς αναμένουν το κονδύλι των 14 εκατομμυρίων ευρώ που έχει δεσμευτεί η κυβέρνηση για την συνολική αποκατάσταση της παραλιακής ζώνης, μετά από τις μεγάλες ζημιές που έγιναν, κατά την διάρκεια της καλοκαιρίας του περασμένου Νοεμβρίου.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος αναφέρει σε ανάρτηση του τα εξής: «Και η δράση συνεχίζεται. Ας φτιάξουμε τον βομβαρδισμένο δρόμο Ελευθερίας Η περιφέρεια συνεργάζεται με τον Δήμο για να αποδώσουμε έργο στους πολίτες. Είμαστε για την δουλειά στοχοπροσηλωμένοι».