Υπάρχει καλεσμένος που δεν έχει πάει στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού; Και όμως, υπάρχουν τουλάχιστον δύο με ονοματεπώνυμο και δυο-τρεις τα ονόματα των οποίων μπορεί να μάθουμε μέσα από κουίζ που θα κάνει η παρουσιάστρια στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

Σε συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό HELLO! και την Μαρία Κολλιάτσα, η Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτει: «Υπάρχουν τέτοια πρόσωπα. Δεν είναι του Alpha, δεν έχω κανένα παράπονο από τους καλεσμένους του καναλιού. Ο Σασμός φέτος με τίμησε και ευγνωμονώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά τους σπουδαίους καλλιτέχνες της σειράς για την παρουσία τους στην εκπομπή.

Επειδή με ρωτάς, λοιπόν, θα σου πω ότι η Μαρία Κίτσου και ο Γιάννης Κουκουράκης δεν ήρθαν ποτέ, όσες οχλήσεις και αν τους έγιναν».

Υπάρχουν και τραγουδιστές ανάμεσά τους;

«Ναι κι αυτό είναι ίσως αστείο. Έχει τύχει να καλέσω τραγουδιστές στους οποίους έχω γράψει τραγούδια και οι οποίοι έχουν κάνει τεράστια επιτυχία, με δικά μου κομμάτια κι εκείνοι να μου πουν: «Ξέρετε, εγώ δεν βγαίνω». Εκεί λες: «Τι ζούμε;». Παρ’ όλα αυτά, εγώ επιμένω να καλώ αυτά τα δύο-τρία άτομα και στο τέλος της σεζόν μπορεί να κάνω ένα κουίζ «μαντέψτε ποιοι είναι»!»