Συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τον Γιώργο Οικονομάκη έδωσε ο Τάσος Κωστής. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Άνθρωποι ηλικίας έως 45 ετών με έχουν μέσα στις καρδιές τους και ξαναγυρίζουν στην παιδική τους ηλικία ακούγοντας τις μεταγλωττίσεις μου σε παιδικές σειρές. Ήταν δική του ιδέα το όνομα του Αστυνόμου Σαϊνη. Το Ρετιρέ ήταν μια σειρά στην οποία ανακάλυπτες Έλληνες. Ότι έκανε η σειρά “Τόλμη και Γοητεία” νομίζουμε ότι πρέπει να το κάνουμε και σε σειρές στην Ελλάδα. Αν αυτό είναι σίριαλ…», είπε αρχικά ο Τάσος Κωστής,.

Ο Τάσος Κωστής είπε στη συνέχεια: «Η σειρά “Μαρία η Άσχημη” έκανε επιτυχία και πήγε καλά ακόμα και στις επαναλήψεις. Μια θαυμάστρια ήρθε και μου τράβηξε τα μαλλιά για να δει αν είναι περούκα. Την πήρε ο διάολος και τη σήκωσε. Όταν πρωτομπήκα στη μεταγλώττιση και έπαιρνα 7000 δραχμές το επεισόδιο, αγόρασα τηλεόραση. Είχα κάνει μια διαφήμιση και με τα χρήματα αγόρασα αυτοκίνητο».

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Τάσος Κωστής απάντησε: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν υπήρξαμε φίλοι. Ήμασταν επαγγελματίες που κοιτούσαμε τη δουλειά μας. Όταν συνεργαστήκαμε, έδινε το 120% στη δουλειά. Μόνο όσοι τον κατηγορούν ξέρουν τι έχει συμβεί, εγώ δεν ήμουν μπροστά. Μένει να αποδειχθεί».