Ο Γιώργος Χρυσοστόμου είχε γράψει μια επιστολή στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, την περίοδο που ξεκίνησε το κίνημα #MeToo στην Ελλάδα, την οποία όμως δεν έστειλε ποτέ. Καλεσμένος στο Πρωινό, ο ηθοποιός εξήγησε στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα τι ακριβώς είχε συμβεί.

«Με συνεπήρε τότε ένα πράγμα που με τάραξε, θυμήθηκα, έγραψα, αρρώστησα που το διάβασα… άρχισα να τρέμω. Το φωτογράφησα, το έστειλα σε δέκα φίλους να δω αντιδράσεις, δεν πήρα αυτό που ήθελα, το φύλαξα τρεις μέρες και μετά το έσκισα.

Μιλούσα για μια προσωπική εμπειρία με έναν άνθρωπο που φερόταν άσχημα σε όλους. Είχαμε συντονιστεί 2-3 άτομα που είχαμε περάσει το ίδιο. Ο άνθρωπος αυτός υπάρχει στον χώρο. Δεν έχουμε συνεργαστεί έκτοτε και δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Τον έχω συναντήσει αλλά δεν έχουμε μιλήσει γι’ αυτό, αυτός θα σου πει δεν έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Θα σου πει ότι είναι μέρος της δουλειάς και θα επιχειρηματολογήσει κιόλας», εκμυστηρεύεται ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

«Είπα ότι εγώ αυτή τη συμπεριφορά δεν την θέλω, με αφορμή αυτόν. Οπότε δεν την επιτρέπω ούτε να συμβαίνει μπροστά μου σε άλλους πλέον», σημειώνει ο Γιώργος Χρυσοστόμου.