Πάτρα ακούει; O Theodore επιστρέφει και μας προσκαλεί στο release show του τέταρτου προσωπικού του album "The Voyage" την Παρασκευή 13 Μαΐου στο Frida Bar & Live Stage!

Μαζί με την ανανεωμένη μπάντα του και ένα εντυπωσιακό light show, θα μοιραστεί με το κοινό ένα ξεχωριστό live, στο οποίο εκτός από το νέο album του θα απολαύσουμε και αγαπημένα κομμάτια από το σύνολο της μέχρι τώρα δισκογραφίας του.

Το album "The Voyage" κυκλοφόρησε στις 11 Μαρτίου από την United We Fly και αφηγείται μέσα από έξι μουσικά κεφάλαια ένα ταξίδι στο διάστημα ή στον βαθύτερο εαυτό μας, το οποίο ξεκινάει για εμάς με την κυκλοφορία του album. Την διάθεση της απόδρασης, την ενέργεια και το συναίσθημα που γέννησε αυτό το album, θα τα ζήσουμε ζωντανά στο Frida Bar όπως μας αξίζει, στο dancefloor και χωρίς περιορισμούς, με αμεσότητα και οδηγό τον ίδιο τον Theodore επί σκηνής. Ένα live που αναμένεται εκρηκτικό και υπόσχεται μεταξύ άλλων και ένα εντυπωσιακό light-show που θα ενισχύει την "διαστημική" ατμόσφαιρα της βραδιάς στην - πάντα έτοιμη για πάρτυ - Πάτρα.

Save the Date! Στις 13 Μαΐου δίνουμε ραντεβού στο Frida Bar με τον Theodore για μια αυθεντική συναυλιακή εμπειρία!
>
> INFO
>
> THEODORE
> The Voyage - release show
>
> Παρασκευή 13 Μαΐου
> Frida Bar & Live Stage
>
> Οι πόρτες ανοίγουν: 20.30
> Ώρα Έναρξης: 21.00
>
> Τιμές Εισιτηρίων:
> Γενική είσοδος: 8€
>
> Προπώληση:
> viva.gr