Η Ντόρα Μακρυγιάννη κατάφερε με το καλημέρα να γίνει πρωταγωνίστρια σε καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1.

Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για τους ρόλους της και αν της έχουν ξυπνήσει το μητρικό ένστικτο, ενώ ανέφερε για ποιον λόγο δεν βρίσκεται σε σχέση.

Πώς μια καινούρια ηθοποιός γίνεται κατευθείαν πρωταγωνίστρια;

Η αλήθεια είναι ότι έπεσα αμέσως στα βαθιά. Δεν ήταν κάτι που επεδίωξα, πραγματικά απλά έτυχε. Με είχε δει στις πτυχιακές μου η Θεανώ Κυριακή, που είναι υπεύθυνη στο Τμήμα Μυθοπλασίας του ΑΝΤ1, με πρότεινε για τον ρόλο στο «Γυναίκα χωρίς όνομα» και έτσι συνέβη. Τη Θεανώ θα την ευγνωμονώ σε όλη μου τη ζωή, γιατί χάρη σε αυτήν έγινε αυτό το μπαμ.

Και μετά ήρθε ο «Ηλιος» - και πάλι στον ΑΝΤ1. Σε κυνηγούν τα καθημερινά;

Κι αυτό έτυχε. Δεν ήξερα καν πώς είναι το καθημερινό. Τώρα που το έζησα τέσσερα χρόνια δεν το ξαναθέλω.

Έχει τύχει να παίζεις ρόλους ταλαιπωρημένων γυναικών. Με αυτή την εμφάνιση θα σε φανταζόμουν στον ρόλο της πέτρας του σκανδάλου;

Έχεις δίκιο. Νομίζω πως θα πρέπει να το εκμεταλλευτώ λίγο, γιατί και τα χρόνια δε σε ρωτάνε, Κάνω τη μάνα από τα 27 μου και μπορεί σε λίγα χρόνια να μη μπορώ να κάνω τη πέτρα του σκανδάλου, λόγω φυσικής κατάστασης. Όταν ξεκίνησε όμως η "Γυναίκα χωρίς όνομα" υποδυόμουν μια νεαρή μητέρα. Και επειδή το μητρικό μου βγήκε καλά, μου ξανάδωσαν ρόλο μητέρας στον “‘Ηλιο”. Στοίχημα ήταν αυτό, το αν εγώ θα πείσω ως μητέρα.

Αυτοί οι ρόλοι όμως, δε ξυπνούν το μητρικό σου ένστικτο;

Τα παιδιά τα αγαπώ πολύ και από πολύ μικρή. Για ένα διάστημα ήμουν σαν μαμά για την αδερφή μου που την περνάω οκτώ χρόνια. Όταν γεννήθηκε, την πρόσεχα, την άλλαζα, όλο αυτό μου άρεσε από πολύ μικρή ηλικία. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, δε νομίζω ότι θα κάνω ποτέ παιδί επειδή απλά έχει ξυπνήσει το μητρικό μου ένστικτο χωρίς να λάβω υπόψιν μου τι σύντροφο έχω. Δεν είμαι αυτού του τύπου. Δε θεωρώ ότι είναι σκοπός της ζωής μου ντε και καλά. Αν βρω έναν άνθρωπο που θα με εμπνεύσει και που θα μου βγάλει το όνειρο για ένα παιδί μαζί του σαν φυσική κατάσταση μιας σχέσης, τότε θα το κάνω. Προς το παρόν δε μου έχει χτυπήσει τέτοιο καμπανάκι.

Τι όνειρα έχεις γενικά;

Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο. Δε ξαπλώνω το βράδυ στο κρεβάτι μου σκεπτόμενη ότι έχω το τάδε όνειρο. Θέλω να είμαι καλά, να είναι καλά οι άνθρωποι που αγαπώ, να κάνω αυτή τη δουλειά και να είμαι όσο μπορώ πιο δημιουργική, να κάνω δηλαδή ωραίες δουλειές. Φυσικά και θα ήθελα να βρω έναν σύντροφο που να με αγαπάει και να τον αγαπώ, ποιος δε θα το ήθελε αυτό; Αλλά δε το κατατάσσω στην κατηγορία “όνειρα”. Η ζωή ξέρει πως να σου τα φέρει. Τουλάχιστον εμένα αυτό μου έχει αποδείξει μέχρι τώρα.

Μου λες ότι αυτή τη στιγμή είσαι μόνη σου;

Ναι, αυτό σου λέω. Είμαι αρκετό καιρό μόνη μου και είναι επιλογή μου. Αν δεν είμαι ερωτευμένη, δε θα ήθελα να είμαι σε σχέση. Είμαι πολύ ανεξάρτητη ως άνθρωπος. Οπότε, δε μπορώ να είμαι σε μια κατάσταση που είναι ντεμί. Δεν είναι για μένα αυτά.

Πηγή: Gala