Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες η κοινωνία της Πάτρας στήριξε και φέτος το Τμήμα Πάτρας του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».

Οι πάγκοι του πασχαλινού παζαριού άδειασαν και ο κουμπαράς για την ενίσχυση του πολύπλευρου έργου της «ΦΛΟΓΑΣ» γέμισε.

Τα παιδιά, οι γονείς, οι εθελοντές και οι φίλοι του τοπικού τμήματος του Συλλόγου εκφράζουν θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συμπολίτες που βοήθησαν με κάθε τρόπο την προσπάθεια που γίνεται για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται στον κ. Σταύρο Μαλλιώρη της εταιρείας «ΚΡΕΟΣΥΣ» και τη σύζυγό του Μαρία Μανουσάκη – Μαλλιώρη εκπρόσωπο Πάτρας του Σωματείου «Καλλιπάτειρα»), για τις μεγάλες ποσότητες τροφίμων που πρόσφεραν για μία ακόμα φορά στις οικογένειες της «Φλόγας». Τα δεκάδες πακέτα έφτασαν στο γραφείο του Συλλόγου με τη συνδρομή της κ. Μανουσάκη και των υπαλλήλων της εταιρείας «ΚΡΕΟΣΥΣ» Αλέξανδρου Νικολακόπουλου και Αριστοτέλη Παχή.

Επίσης ευχαριστίες οφείλονται στη γυναικεία Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Μπάλλα Πατρών, στη Στέγη Πολιτισμού και Παράδοσης Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας «Αγία Λαύρα» που πρόσφεραν για το παζάρι χειροποίητες λαμπάδες, το 48ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών, το 1ο ΕΠΑΛ Λεχαινών, τον κ. Γιώργο Παλαιολόγο, τις αδελφές Άννα και Μαρία Χρυσναθοπούλου, το ΚΔΑΠ Happy Fit, την κ. Κατερίνα Κολoβού, την κ. Λίτσα Παντζόγλου, την κ. Ελένη Ακράτου, την ομάδα γυναικών Βάρδας με επικεφαλής την κ. Ευγενία Σπατιώτη για τις χειροποίητες δημιουργίες τους, την κ. Γεωργία Γιαννοπούλου και σε όλους του πολίτες και τους φορείς που πέρασαν τις ημέρες αυτές το κατώφλι του Συλλόγου.

Η «Φλόγα» Πάτρας εύχεται σε όλους Καλή Ανάσταση.