Το κατάστημα Άννα Μαρία Μαζαράκη σας προσκαλεί για να γιορτάσετε όλοι μαζί τον έναν χρόνο λειτουργίας του, Ρήγα Φεραίου 70 στην Πάτρα.

"Θα σας περιμένουμε με γιορτινή διάθεση, χαμόγελο, χρώματα και ανοιξιάτικες συλλογές να απολαύσουμε όλοι μαζί την προσιτή πολυτέλεια που μας εμπνέει και μας φτιάχνει τη διάθεση!", αναφέρουν οι διοργανωτές.


Από την αρχή, το όραμα της εταιρείας ήταν, όλοι να μπορούν να απολαύσουν την μοναδικότητα του κοσμήματος χωρίς ενδοιασμούς και χωρίς άγχος για την τιμή.

Σε όλα μας τα καταστήματα θα συναντήσετε τα κορίτσια μας που είναι πάντα χαμογελαστά και έτοιμα να δώσουν τις πιο όμορφες και μοδάτες συμβουλές. H Αναστασία, η Μαρίζα και η Ειρήνη στην Πάτρα σας περιμένουν να δείξουν τις ανοιξιάτικες συλλογές και να σας φτιάξουν τη διάθεση.

Η πιο φούξια βοκαμβίλια της πόλης σας περιμένει με -20% έκπτωση για αγορές άνω των 90€, -20% έκπτωση σε όλα τα κοσμήματα από τη συλλογή Οικογένεια και πολλές ακόμα προσφορές.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματάνε εδώ γλυκά, ποτά, feel good τραγούδια αλλά και η παρουσία της σχεδιάστριας Άννας Μαρίας Μαζαράκη ολοκληρώνουν το πιο in fashion event της άνοιξης.


Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε και να σας φτιάξουμε το κέφι!

Παρασκευή 6 Μαΐου 17:30 – 21:30, Ρήγα Φεραίου 70 στην Πάτρα