Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Λιάνα Ζιμάλη έδωσε συνέντευξη ο Θανάσης Κρίκης. Ο γνωστός φωτογράφος μίλησε για το GNTM, αλλά και τη Βίκυ Καγιά.

«Το GNTM δεν ήταν αυτό που κάνουμε εμείς οι φωτογράφοι, ήταν πιο πολύ reality, εμείς δε δουλεύουμε έτσι. Διαφωνώ με τον τρόπο που γινόταν. Εμείς οι φωτογράφοι δε βάζουμε τις γυναίκες να τρώνε σκουλήκια, να σκαρφαλώνουν στα κατσάβραχα ούτε να κυνηγάνε κοτόπουλα στις παραλίες.

Το να φτάσει ένα μοντέλο να κάνει τόσο ακραία πράγματα… Εγώ τόσα χρόνια δεν έχω δει ποτέ μοντέλο να αιωρείται σε σχοινιά. Δεν έχω ενημερωθεί ότι θα είμαι κριτής στο GNTM, δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνό μου», είπε αρχικά ο Θανάσης Κρίκης.

Μιλώντας για την επιστροφή της Βίκυς Καγιά στο GNTM ο Θανάσης Κρίκης είπε: «Πιστεύω πως η Βίκυ Καγιά έλειπε από το GNTM, είναι ένας άνθρωπος της μόδας. Έχω συνεργαστεί μαζί της και ως στυλίστας και ως φωτογράφος».

Σχετικά με το ποιοι θα ήθελε να βρεθούν μπροστά στο φωτογραφικό του φακό, ο Θανάσης Κρίκης αποκάλυψε ότι «θα ήθελα να απαθανατίσω την Κέιτ Μπλάνσετ και σε καμία περίπτωση την Κιμ Καρντάσιαν, γιατί είναι η επιτομή της κακογουστιάς. Το βρίσκω φθηνό και ευτελές αυτό που κάνει».