Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρεμιέρα του έργου Ο Γορίλας και η Ορτανσία  του Ιάκωβου Καμπανέλλη, στο Δημοτικό θέατρο  Απόλλων της Πάτρας . 

Αναδείχτηκε με τον καλύτερο τρόπο η κωμική πλευρά της πιο γοητευτικής ιστορίας του κορυφαίου Ιάκωβου Καμπανέλλη, που σκηνοθέτησε εξαιρετικά ο Μίλτος Νίκας και  αντανακλά τέλεια το διεισδυτικό και σπινθηροβόλο πνεύμα του συγγραφέα. Το λεπτό χιούμορ, ο οξυδερκής στοχασμός πάνω στην ανθρώπινη ύπαρξη, οι συνεχείς ανατροπές κι η προσθήκη διαφορετικών  φινάλε δημιούργησαν  ένα ευφυές θεατρικό σύμπαν εξαιρετικά δελεαστικό και απολαυστικό για το θεατρικό κοινό της πόλης.


Αυτή την τρελή κωμωδία, ένα παιχνίδι για τέσσερις ηθοποιούς και όσους θεατές θέλουν να παίξουν μαζί τους, επέλεξε το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας να παρουσιάσει στην Κεντρική του Σκηνή, στο πλαίσιο του αφιερώματος για τα 100 χρόνια από την γέννηση του πατριάρχη του  νεοελληνικού θεάτρου Ιάκωβου Καμπανέλλη.

Στο ευφάνταστο σκηνικό της Μαρίας Βασιλάκη, και τους λειτουργικούς φωτισμούς της Κατερίνας Μαραγκουδάκη οι θεατές απόλαυσαν τους ηθοποιούς Διονύση Βούλτσο , Ελένη Καλαντζοπούλου,  Γιώργο Κομνηνόγλου  και στον ρόλο του Γορίλα τον  Ηλία Μανιατόπουλο, που απέδωσαν με μοναδικό τρόπο την σύγκρουση δύο κόσμων του πνευματικού και του ζωώδη.

Info:

Δημοτικό Θέατρο Απόλλων-Τηλ.2610273613

Ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων : 

https://www.ticketservices.gr/event/o-gorilas-kai-i-ortansia/?lang=el

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 10 ευρώ 

Φοιτητικό, Μαθητικό, ΑΜΕΑ, Ανέργων 8 ευρώ 

Καθηγητές , μαθητές Λαϊκού Φροντιστηρίου , κέντρο κακοποιημένων γυναικών και φοιτητές θεατρικών σπουδών –Ατέλεια

Επόμενες παραστάσεις του Απριλίου 2022:

27 Απριλίου στις  21.30

28 Απριλίου στις  21.30

29 Απριλίου στις  21.30

30 Απριλίου στις  21.30



Ο Γορίλας και η Ορτανσία - ΔΗΠΕΘΕ ΠΑΤΡΑΣ