Η 22η αγωνιστική της Stoiximan Basket League φέρνει αντιμέτωπους τον Προμηθέα Πάτρας με την ΑΕΚ στο "Δ. Τόφαλος" στην Πάτρα. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα υπάρχει ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη από το κανάλι ΕΡΤ 3 καθώς και ραδιοφωνική από τον ΣΚΑΪ Πάτρας 89.4.
Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε είτε ηλεκτρονικά από το ticketmaster.gr, είτε από το Promitheas Park καθημερινές 10:00-18:00 ενώ το Σάββατο 16/4 και την Κυριακή 17/4 από το Promitheas Park 10:00-16:00 και από τα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα του αγώνα από τις 18:00.
Η γενική είσοδος είναι 15€, ενώ για φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους, ΑμεΑ και νέους έως 17 ετών η τιμή διαμορφώνεται στα 10€ (περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτηρίων).
Βάσει ανανεωμένου υγειονομικού πρωτοκόλλου, υπενθυμίζεται ότι:
- Η είσοδος επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη του εισιτηρίου και του πιστοποιητικού πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης. Σχετικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων στο γήπεδο, η είσοδος των ανηλίκων άνω των δώδεκα (12) έως και δεκαεπτά (17) ετών, θα γίνεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Σε κάθε περίπτωση, είναι απαραίτητη η επίδειξη εγγράφων ταυτοπροσωπίας.
- Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την προσέλευση, αλλά και σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας των φιλάθλων στο γήπεδο.