Το Πάσχα θέλει εξορμήσεις και μετακινήσεις που τα προηγούμενα χρόνια είχαν απαγορευτεί λόγω της πανδημίας, με αποτέλεσμα η κίνηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας να ήταν πεσμένη.

Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η παύση των περιορισμών και των μέτρων σε συνδυασμό με ότι δεν υπάρχει κανένα απαγορευτικό για μετακινήσεις, έχει από τώρα αυξήσει τις κρατήσεις των εισιτηρίων στα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας.

Η αύξηση αυτή, σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρείας, φτάνει το 10% με 15%, όμως, αναμένεται να κορυφωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες από την Μεγάλη Εβδομάδα, όταν η πλειοψηφία του κόσμου ξεκινήσει για τον προορισμό του για τις μέρες του Πάσχα.

Λόγω της αύξησης του ενδιαφέροντος από πλευράς του επιβατικού κοινού, αναμένεται να αυξηθούν και τα δρομολόγια από Πάτρα και προς Πάτρα.

Οι περισσότεροι από τους Πατρινούς που ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για τις μέρες του Πάσχα μέσω του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, επιλέγουν κυρίως τους κοντινούς προορισμούς.  Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει για το Ναύπλιο, την Ναύπακτο, την Καλαμάτα, αλλά και για τις περιοχές της Αρκαδίας.  

Εκτός όμως του ενδιαφέροντος του κόσμου για να φύγει από την Πάτρα, δεν θα είναι λίγα τα δρομολόγια που θα φτάσουν αυτές τις μέρες στην Αχαΐα, κυρίως από Αθηναίους που έχουν καταγωγή από νομό και έρχονται για να κάνουν Πάσχα στο χωριό.