Η καινούργια σειρά του ALPHA ξεκινά όταν ένας άντρας και μια γυναίκα βγαίνουν ραντεβού και στη συνέχεια περνούν τη νύχτα μαζί. Την επόμενη ημέρα όμως, ο ένας καταγγέλλει τον άλλο. Τι έχει συμβεί; Από αυτό το σημείο κι ύστερα αρχίζουν τα «Ψέματα», που όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του σταθμού αφορά “μία ιστορία για τη συναίνεση, τις κοινωνικές συμβάσεις, για τα δύο φύλα, την οικογενειακή ζωή και την εξαπάτηση. Μια σύγχρονη σειρά με κοινωνικό αποτύπωμα, η οποία με τρόπο σημερινό μιλάει γι’ αυτά που ζούμε, που βλέπουμε στα δελτία ειδήσεων και μας έχουν απασχολήσει και προβληματίσει.

Οι δύο βασικοί χαρακτήρες, καταθέτουν με την ίδια πίστη, σθένος και επιχειρήματα την άποψή τους πάνω στο ίδιο γεγονός. Ποιος λέει την αλήθεια και ποιος λέει ψέματα;

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές πλευρές της αλήθειας; Ή η αλήθεια είναι μία και μοναδική; Κι εάν η αλήθεια είναι μια και μοναδική, τι γίνεται όταν δύο άνθρωποι έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις για την ίδια «αλήθεια»;

Οι απαντήσεις θα δοθούν στα «Ψέματα», μία σειρά που παίρνει υλικό από την ίδια τη ζωή και το επιστρέφει μέσα από τον μεγεθυντικό φακό της τέχνης.”

Το δυνατό καστ καλείται να αφηγηθεί μια συγκλονιστική ιστορία.

Το σενάριο υπογράφει ο Νίκος Μήτσας και τη σκηνοθεσία ο Γιώργος Γκικαπέππας, ενώ πρωταγωνιστούν, οι: Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Χρήστος Λούλης, Ζέτα Δούκα, Ιωάννης Παπαζήσης, Χρήστος Σαπουντζής, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Χρανιώτης, Βασιλική Τρουφάκου, Θάνος Τοκάκης, Κίμων Κουρής, Δημήτρης Αριανούτσος.

Τα Ψέματα θα κάνουν πρεμιέρα στον ALPHA μέσα στον Μάιο και οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία σειρά με σημαντικούς συντελεστές, αλλά και να διαπιστώσουν πως σε όλες τις ιστορίες μπορεί να υπάρχουν πολλές όψεις… αλλά μόνο μία αλήθεια…!

Πηγή:.newsit.gr