Σε βραδινή του έξοδο συνελήφθη από τους δημοσιογράφους ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος και μίλησε για τον Μάρκο Σεφερλή και τον ντόρο που ξέσπασε μετά την πρεμιέρα της νέας κωμικής του σειράς στον ANT1, «Super Mammy» δίχως να κρύψει την αντίθεση του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Περικλής Κονδυλάτος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πρέπει να σεβόμαστε την γυναίκα, τους γκέι, τους στρέιτ, τους αλλοδαπούς, οποιονδήποτε. Εάν γίνεται κάποιου είδους σχόλιο για το πόσο αξίζει ένας άνθρωπος με βάση τις σεξουαλικές του προτιμήσεις μέσα από αυτό, εμένα προσωπικά με ενοχλεί. Γιατί προσβάλλεται μια μερίδα ανθρώπων. Δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος αξίζει να υπάρχει και κάποιος άλλος δεν αξίζει να υπάρχει ή δεν έχει χώρο στην κοινωνία μας».

«Ποιος θα το κρίνει αυτό; Θα το κρίνει ο κ. Σεφερλής; Για μένα μπορεί να μην αξίζει το πρόγραμμα του να υπάρχει. Θα το σταματήσω;» συμπλήρωσε ο Περικλής Κονδυλάτος. «Δεν λέω ότι δεν αξίζει και δεν θέλω να παραφραστεί αυτό που λέω. Αλλά δεν γίνεται στο όνομα της τέχνης να προσβάλλουμε κάποιους άλλους ανθρώπους. Δεν γίνεται και δεν υπάρχει τέτοιου είδους άδεια».